sursa foto:  syrianhistory.com

Cine este soția președintelui Siriei-Duce o viață de lux în timp ce sirienii sunt uciși pe capete în bombardamente

Asma al-Assad, soția președintelui Siriei, cel mai contestat om la ora actuală, duce o viață lipsită de griji, în timp ce milioane de sirieni mor pe capete în urma bombardamentelor. Supranumită „Prima Doamnă a Infernului”, soția lui Assad a devenit o figură publică negativă pentru propriul popor, aceasta neimplicându-se în niciun fel în situația în care se află Siria.

Cei doi s-au căsătorit în secret în 2000 și au împreună trei copii. Deși la început a fost comparată cu Prințesa Daiana, imaginea sa s-a deteriorat. Motivul? În timp ce milioane de sirieni mor în bombardamente, aceasta duce o viață de lux și încearcă să-și reabiliteze imaginea pe conturile de socializare.

asma al-assad,

Potrivit click.ro, cei doi soți dețin un palat luxos în valoare de un miliard de dolari, în Damasc, la mai puțin de 17 kilometrii de Ghouta de Est, locul unde mii de oameni nevinovați sunt în continuare masacrați de forțele de ordine ce susțin guvernul lui Bashar-al-Assad.

Mai mult, în plin război, Asma a cheluit 350 de mii de dolari pe 130 de piese de mobilier și și-a achiziționat o pereche de pantofi încrustați cu cristale, în valoare de 7 mii de dolari, și a ordonat livrarea acestora în Dubai, pentru a scăpa de sancțiuni.

Un raport din 1989 descrie cum o singură cameră din prestigiosul palat al cuplului, care a fost proiectat de arhitectul japonez Kenzo Tange, este pavată cu 125 de mii de plăci de marmură, costurile estimate pentru această investiție fiind aproximate la 10,6 milioane de dolari.

În timp ce soțul său a desfășurat 28 de presupuse atacuri cu arme chimice asupra poporului, de când a început războiul civil, în 2011, Asma a pornit o campanie de PR pe Instagram, prin care încearcă să atragă poporul. Prima Doamnă a Siriei are peste 100 de mii de urmăritori.

Se pare că regimul dorește să o ilustreze ca fiind „trandafirul din deșert”. Pe conturile de socializare aceasta salută cetățenii și se implică în acte de caritate, dar în realitate, poporul său trece prin clipe groaznice.

Vezi și EXCLUSIV! Când va fi gata un impresionant proiect al Guvernului SUA în România – Valoarea investiției, strict secretă!

Ia naștere un nou GIGANT pe piața locală: Tranzacție bombă între două companii de top

Toți românii cu centrală în apartament vor avea de suferit: Cum vor fi ”arși” la buzunare începând cu luna aceasta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare