sursa foto:  adevarulfinanciar.ro

Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Guvernul PSD a lansat în spațiul public mai multe scenarii legate de taxele și impozitele pe care vor trebui să le plătească românii. Taxa pe gospodărie, taxa de solidaritate, taxa pe cifra de afaceri au fost doar câteva biruri pe care s-au gândit social democrații să le aplice.

În realitate, aceștia ar dori de fapt să impună impozitul progresiv, care a fost și înainte de 2004 și s-a dovedit un plan greșit pentru că la bugetul de stat au intrat mult mai puțini bani decât acum și decât se aștepta. Probabil economia subterană ar crește consistent. Dezvăluirea a fost făcută de Gabriel Biriș, fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor, la Antena 3, însă despre intenția PSD se discută demult pe la colțuri.

Adică salariile ar trebui impozitate până la 40%, ceea ce ar duce la o egalizare a salariilor, însă spre cele mici, nu spre cele mari. Bani mai puțini, consum mai puțin, economie falimentară.

Citește și…

Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Acuzații fără precedent! Pentru cine ar lucra serviciile secrete românești și ce legătură ar avea Iohannis cu asta

Simona Halep dă lovitura! Ce afacere de milioane de euro va pune pe roate campioana

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare