sursa foto:  facebook

Alertă dată de Rareș Bogdan! Pericol de moarte pentru sute de români

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, a tras un puternic semnal de alarmă, luni seara.

Al doilea cel mai important om din PNL a afirmat, la Realitatea Plus, că a fost informat de un român care lucrează în agricultură în Germania, alături de alți 500 de conaționali și 200 de alte naționalități, că 300 de muncitori de la acea fermă sunt infectați cu coronavirus.

Rareș Bogdan a afirmat că românul i-a cerut ajutorul, deoarce 300 dintre muncitori sunt infectați cu coronavirus și nu primesc asistență.

„Am primit un telefon în urmă cu câteva minute de la un român plecat la muncă în Germania, la o fermă din Pforsheim, lângă Stuttgart. La acea fermă, potrivit românului care m-a sunat, lucrează 700 de de oameni, dintre care 500 sunt români. Omul era foarte speriat și spunea că 300 dintre muncitori sunt infectați cu coronavirus și că nimeni nu-i ajută, nimeni nu-i bagă în seamă”, a declarat europarlamentarul.

Numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Germania cu peste 1.000, potrivit datelor Robert Koch Institute transmise luni şi citate de The Guardian, iar totalul deceselor a ajuns la 5.750.

Vezi și

Un polițist sare în apărarea șefului demis al Poliției Bolintin Vale: Știm câte probleme ne cauzează anumite persoane din cartierul de rromi

EXCLUSIV În plină stare de urgență, Jandarmeria se înarmează! Achiziție de 900 de pistoale de la omul care l-a denunțat pe Florian Coldea

Un gigant de pe piața locală redeschide azi magazinele! Patru fabrici aparținând grupului își reiau activitatea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare