sursa foto:  stiripesurse.ro

Un gigant de pe piața locală redeschide azi magazinele! Patru fabrici aparținând grupului își reiau activitatea

Anunț important! Un cunoscut lanț de magazine își redeschide azi porțile. Totodată, și patru fabrici aparținând grupului își vor relua, de luni, activitatea.

Magazinele Mobexpert se redeschid începând de luni, 27 aprilie. Deocamdată, acestea vor funcționa cu program redus (Luni-Sâmbătă 12.00-20.00, Duminică 12.00-18.00) și un număr restrâns de angajați.

Sănătatea clienților și angajaților rămâne prioritară. Pentru limitarea riscurilor s-a implementat întreg ansamblul de măsuri pentru prevenție și siguranță recomandate de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Rămân totuși închise acele hipermagazine care fac parte din galeriile comerciale cu activitate suspendată temporar de autorități (Pitești, Oradea, Suceava) sau cu acces restricționat din cauza realizării unor lucrări publice de infrastructură (Pipera).

Săptămâna viitoare se vor redeschide și patru dintre fabricile grupului Mobexpert, cele în care se produce mobilier personalizat sau în serii mici: canapele, saltele, scaune și mobilier de bucătărie. Urmează ca la mijlocul lunii mai să se redeschidă și cele trei fabrici care produc mobilier corp în serii medii și mari.”, a informat, duminică, într-un comunicat de presă compania.

Am închis printre primii magazinele si fabricile noastre dorind să contribuim esențial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după șase săptămâni de izolare, cu toții dorim sa ne întoarcem la viețile noastre. Creșterea importantă a vânzărilor online ne-a arătat că optimismul clienților în ceea ce privește ziua de mâine nu a fost mult afectat. Totuși, atunci când doresc să facă achiziții valoroase, clienților noștri le place să vadă produsele, să le testeze și să se sfătuiască cu un consultant în magazine. I-am privat prea mult de această plăcere. Meseria noastră este să primim clienții în magazine și iubim să ne facem meseria.” a declarat Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.

Despre Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înfiinţat în 1993 şi este o companie 100% românească, deţinută de antreprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieţei româneşti de mobilier şi decoraţiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine şi magazine.

Ȋn România, reţeaua cuprinde hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi, Oradea şi Constanţa şi alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. Grupul Mobexpert are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală de aproximativ 200 milioane euro.

Grupul Mobexpert deţine, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piaţa românească şi pentru export.
Grupul Mobexpert include cinci magazine dedicate ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situate în Bucureşti, Suceava şi Constanţa.

Vezi și

Lovitură de teatru în cazul șefului demis al Poliției Bolintin Vale! ‘Au fost ajutate 512 persoane, atât din rândul etnicilor rromi, cât și din rândul majorității’

În plină criză generată de coronavirus, frații ‘Dedeman’ pun la bătaie 4 milioane de euro! ‘Destinat exclusiv autoconsumului’

Un jurnalist rupe tăcerea: ‘Cum promovează liberalii în funcții ”penalii” de altădată’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare