sursa foto:  Facebook

Alertă de la CFR! Circulația trenurilor se desfășoară în condiții speciale pe această rută

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, în perioada 04-10 decembrie 2020, circulația trenurilor, pe relația Simeria – Radna, se va desfășura în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe distanța Zam – Arad, informează CFR SA.

În perioada 04-10 decembrie 2020 se vor executa lucrări de racordare a liniilor 3 și 4 reabilitate din stația Vărădia, cu firul I de circulație Săvârșin – Vărădia, lucrări care necesită închiderea totală a circulației feroviare între stațiile Săvârșin – Vărădia – Bătuța și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe întreaga distanță.

Menționăm faptul că, în perioada sus-menționată, constructorul, care execută lucrările de reabilitare pe subtronsonul 2b Bârzava – Ilteu, va pune la dispoziția călătorilor mijloace auto pentru transbordare pe distanța Zam – Arad, mijloacele auto urmând să circule tur-retur, cu oprire în zona stațiilor CF de pe traseu, conform programului de circulație al trenurilor.

De asemenea, pentru informații suplimentare referitoare la modificările din graficul de circulație al trenurilor, pentru perioada 04-10.12.2020, călătorii sunt rugați să consulte și pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători www.cfrcalatori.ro sau să solicite informaţii la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat în perioada desfășurării lucrărilor sus-menționate şi îi asigură că acestea au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie şi creşterea gradului de confort şi siguranţă.

Vezi și SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare