sursa foto:  antena3.ro

SURSE A fost scandal la întocmirea listelor USR-PLUS! Liderul PLUS care a lucrat în Poliție, dar ar fi omis să le spună colegilor de alianță de acest job

După alegerile locale de la finalul lunii septembrie, Iustinian Roșca, președintele PLUS Sector 5, a fost ales consilier local al Sectorului 5. La două luni de la scrutinul din 27 septembrie, surse din interior au dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că la întocmirea listelor USR-PLUS pentru alegerile locale a fost un scandal uriaș în sânul Alianței 2020.

Motivul? Când s-a prezentat din partea PLUS, la întocmirea listelor, Iustinian Roșca a declarat că este IT-ist.

Ulterior, s-a aflat că proaspătul consilier local al Sectorului 5 a lucrat în Poliția Română, dar a omis să le prezinte acest job colegilor de alianță.

Vezi și SURSE Panică în Sistem! Val de pensionări în Poliție

Bugetul.ro a verificat informația și a descoperit că Iustinian Roșca a lucrat pentru IPJ Prahova, între aprilie 1994 și mai 1995, după cum chiar liderul PLUS Sector 5 afirmă pe o rețea de socializare.

În cadrul Poliției Prahova, Roșca ar fi fost programator și ajutor analist.

Alte surse ne-au declarat că Iustinian Roșca că e polițist și că ar fi apropiat de fosta unitate „Doi și-un sfert”, însă, cum nu am putut dovedi această legătură, rămâne o simplă speculație.

Iată cum își descrie Iustinian Roșca activitatea desfășurată la IPJ Prahova

Vezi și

Veste bună pentru angajații cu datorii la creditori. De ce beneficii ar putea avea parte

Veste mare! O nouă categorie de angajați va avea parte de condiții de muncă speciale

Vești importante pentru mii de români! Banii se vor acorda începând cu luna decembrie

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare