sursa foto:  g4media.ro

Alianță PSD-PNL în alegeri? Liderul PSD sector 1: Cred că există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util

Cred că există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util, a transmis liderul PSD Sector 1, Florin Manole, referitor la listele comune cu PNL la alegerile din 2024.

 

 

Manole spne că în opinia sa există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util, de exemplu acolo unde există primari de la alte partide decât de la PSD şi PNL, care au avut performanţe oribile.

Florin Manole a declarat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre posibile candidaturi comune cu PNL la alegerile de anul viitor, că ”este o discuţie foarte interesantă”.

”Cred că există cel puţin unele locuri unde aşa ceva ar fi util, de exemplu, cred că în locurile unde există primari de la alte partide decât de la PSD şi PNL, care au avut performanţe oribile, nu cred că ar fi o idee rea”, a spus preşedintele PSD Sector 1.

Despre şansa ca AUR să fie câştigător la alegerile europarlamentare, Florin Manole a spus că este convins că nu se va întâmpla acest lucru.

”Cred că e foarte posibil să termine pe doi, având în vedere trendurile actuale care nu cred că au motiv să se schimbe. Aş zice PNL pe trei, cunosc prea puţin dinamica organizaţiilor PNL şi USR ca să înţeleg cum se vor mobiliza ele. Dacă USR ar arăta în toată România ca la Sectorul 1 ar ieşi pe patru. La sectorul 1 arată rupt. Se vede la ultimul vot în Consiliu pentru prima dată nu mai votează în bloc împreună”, a mai spus Manole, conform news.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare