sursa foto:  antena3.ro

Alianța USR-PLUS reacționează după decizia PNL de a-l susține pe Nicușor Dan

USR-PLUS a transmis, joi, că susținerea PNL pentru Nicușor Dan la Primăria Capitalei este una pentru care se bucură, însă nu trec cu vederea faptul că tot PNL a anunțat, recent, susținerea fostului social-democrat Mihai Chirica la Primăria Iași.

Alianța USR-PLUS a transmis, într-un comunicat de presă, joi seara, că apreciază anunțul PNL privind susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, dar amintesc faptul că același PNL a anunțat săptămâna trecută susținerea fostului social-democrat Mihai Chirica la Primăria Iași.

„Ne bucurăm că PNL a decis să susțină candidatul USR, pe domnul Nicușor Dan, și îi asigurăm pe toți românii că avem echipe și programe pentru a ne lupta cu administrațiile PSD în toate orașele și comunele din țară. Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, precum și echipele din jurul lor, sunt gata să-și asume lupta peste tot în București, în toate sectoarele. Vrem să vedem și la PNL și la celelalte partide pași mai consistenți și o dorință de reformă reală nu doar calcule de oportunitate politică. Să fim sinceri, același PNL care a anunțat astăzi că-l susține pe Nicușor Dan – o susținere firească din multe puncte de vedere – anunța săptămâna trecută că îl susține pe pesedistul Mihai Chirica”, a declarat deputatul USR Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al Alianței USR PLUS.

Alianța USR PLUS consideră că semnalul de la București ar trebui urmat în toată țara.

Vezi și:

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare