sursa foto:  realitatea.net

EXCLUSIV O mare mascaradă?! S-a confirmat dezvăluirea lui Coarnă. ‘Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus’

La două zile după ce liderul sindical Dumitru Coarnă anunța, în direct, la B1 TV, pe surse, că la „Matei Balș” a fost confirmat primul caz de coronavirus în România, autoritățile au făcut public acest lucru. În mod surprinzător, românul infectat cu coronavirus fusese izolat în carantină de două zile, adică fix de când Dumitru Coarnă dezvăluia că avem coronavirus în România. Ministrul Marcel Vela s-a dat de gol în timpul conferinței de presă, organizate, miercuri, afirmând că „acest caz a fost, de fapt, un mod de a vă prezenta că știm cum să intervenim”. Liderul SNPPC a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, că Marcel Vela „încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus.

Marcel Vela s-a dat de gol

Miercuri, la finalul conferinței de presă susținute, la MAI, de secretarul de stat, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, ministrul Sănătății, Victor Costache, precum și de ministrul Marcel Vela, șeful de la Interne a făcut o declarație destul de ciudată.

Marcel Vela a afirmat că „acest caz a fost, de fapt, un mod de a vă prezenta că știm cum să intervenim”.

Acest caz a fost, de fapt, dacă vreți, un mod de a vă prezenta că știm cum să intervenim: de la izolarea la domiciliu, de la preluare, de la transport, de la tratament. Tot ceea ce ține de o bună organizare și a garantat cetățenilor că autoritățile sunt pregătite pentru orice situație”, a afirmat Marcel Vela.

Practic, ministrul ne-a recunoscut că totul a fost pregătit dinainte, pentru ca publicul să vadă că autoritățile române pot face față coronavirusului.

Dumitru Coarnă: „Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus”

După ce a fost acuzat de fake-news, Dumitru Coarnă a declarat, pentru Bugetul.ro, că autoritățile nu puteau să ascundă la nesfârșit că există coronavirus în România.

Acolo e adevărat că am primit mesajul în timpul emisiunii și l-am citit. Poate că nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar am fost convins că mai devreme sau mai târziu o să apară informația oficială, pentru că nu poți să ții lucrurile astea prea mult ascunse. Cât poți să le ții ascunse?”, a spus, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Șeful SNPPC îl acuză pe ministrul interimar de interne că „încearcă să-și facă imagine și pe coronavirus”.

Vela încearcă să-și facă imagine publică și pe coronavirus. Încearcă pe orice lucru să-și facă imagine publică”, a acuzat Dumitru Coarnă.

Miercuri seara, autoritățile au dezvăluit că pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj, care este, în prezent, în stare bună şi nu are simptome de boală.

Acesta fusese izolat şi supravegheat în ultimele două zile, au anunţat autorităţile. Alte șapte persoane – famlia bărbatului – au fost puse în carantină.

Joi dimineață, tânărul a ajuns la Institutul „Matei Balș”, fiind pus sub observație.

Vezi și

E lege! Câti bani primești dacă intri în carantină sau ești izolat la domiciliu

Ăsta da oficial! Un ministru spune adevărul: ‘Nu e loc de panică. Mai mulți oameni mor de gripă, decât de coronavirus’

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare