sursa foto:  newstrack.ro

‘Gheișele’ din Poliție, unse în funcții în timpul mandatului lui Marcel Vela! Ministrul e neputincios

Dezvăluire cu adevărat incendiară! „Gheișele” din Poliție ar fi fost promovate în timpul mandatului lui Marcel Vela, la șefia MAI!

Potrivit publicației Național, „Gheișele” sistemului ar fi primit funcții sus-puse în Poliție, Marcel Vela privind neputincios la aceste numiri.

„Sub ochii deja neputincioși ai încă ministrului Marcel Vela, o adevărată ”nucleară” tocmai ce este pe cale să fie detonată la vârful Ministerului Afacerilor Internelor. Iar „fitilul” deja a fost aprins printr-o surprinzătoare serie de numiri pe importante funcții de conducere, inclusiv posturi de directori ai unor structuri cheie. Ceea ce surprinde însă încă de la prima impresie, chiar și pe inițiații sistemului luați la rândul lor prin surprindere este faptul că beneficiiarii acestor numiri nu sunt obișnuiții membri ai încă atât de influentelor ”frății ale chestorilor”. Ci pur și simplu unele dintre cele cunoscute drept ”gheișele” sistemului! Șocul promovării acestora la ”next level” pe finalul mandatului lui Marcel Vela fiind cu atât mai mare cu cât trebuie subliniat de la bun început că nu este vorba despre deja ”banalele” amante de până acum… Mai ales că multe dintre acestea fuseseră practic asumate public până acum de cei cărora le-au fost doar subalterne până la un moment dat…”, scrie sursa citată.

„Numai că, de această dată este vorba chiar de către ”gheișele” binecunoscute la vârful sistemului! Atât de beneficiarii serviciilor acestora, cât mai ales de cele care le-au lansat și susținut până acum în cariera de polițiste… Și care este greu de apreciat de ce or fi decis de-abia acum să facă ”pasul cel mare” și să le promoveze pe ”amețitoare” funcții de conducere. Însă dincolo de interesele încă ascunse ale celor din spatele ”gheișelor polițiste”, surprinde totuși influența acestora! Mai ales că, pur și simplu s-a reușit inclusiv promovarea unor ”gheișe” care fuseseră ”plantate” lângă foști chestori de la conducerea unor importante structuri de Poliție și nu doar… Dar care acum sunt teoretic cel puțin doar niște ”rezerviști” care se pot bucura cel mult doar de pensiile lor speciale”, mai precizează sursa citată.

Conform Națonal, tinerele ofițerese nu doar că au fost ”reevaluate” peste noapte de către noii șefi numiți la rândul lor pe mandatul lui Vela, dar aceștia din urmă le-au ”înghițit” fără să clipească! Girând chiar pentru avansarea acestora, în detrimentul echipelor manageriale pe care deja se bazau! Semn că ori habar nu au despre ce este vorba și au fost astfel lăsați intenționat să intre singuri în ”ofsaid”, fie pur și simplu respectivele numiri le-au fost impuse și nu au putut mișca în front! Variantă de lucru mult mai plauzibilă și care le dă deja frisoane atât celor care au ”păcătuit” până acum cu ele, dar mai ales celor care în trecut le-au cunoscut adevăratele ”misiuni sub acoperire” și au încercat la rândul lor să profite de ”disponibilitatea” acestora pentru a avansa în carieră. Ceea ce a dus și la frustrări care acum se pot răzbuna în moduri greu de anticipat.

Vezi și

EXCLUSIV Susținere totală pentru un cunoscut șef de la ANPC: Gabriela Firea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu își dau mâna

EXCLUSIV Guvernul Orban instalează un personaj controversat într-o funcție-cheie: Pagubă de 1 milion de euro

Predoiu aproape ‘călcat în picioare’ de către procurori

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare