sursa foto:  Inquam Photos

Alina Gorghiu dă cărțile pe față: A meritat asocierea cu PSD! Era singura formulă cu care puteam asigura stabilitatea României

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a transmis joi, că a meritat asocierea PSD cu PNL, subliniind faptul că era singura formulă cu care puteam asigura stabilitatea României.

 

 

„Un beneficiu pe care îl are ţara e indirect şi beneficiul liberalilor. Uneori, costul politic nu se traduce neapărat într-o pierdere a partidului. Dacă întrebarea este: a pierdut PNL procente ca urmare a asocierii cu PSD? Sigur. (…) Dacă mă întrebaţi: a meritat această asociere? Eu vă spun că da. Era singura formulă cu care puteam asigura stabilitatea României”, a răspuns Gorghiu la întrebarea dacă PNL are vreun beneficiu din alianţa cu PSD.

Gorghiu a precizat că opţiunea sa la alegeri este ca partidele să fie reprezentate pe liste separate, dar nu exclude posibilitatea unei coaliţii ulterioare după 2024.

„Dacă mă întrebaţi cum văd eu viitorul sau care ar fi opţiunea mea de viitor. Aici, am văzut că sunt voci în PNL, la nivel de conducere, care spun: un proiect cu PSD-ul este un proiect sănătos. Eu cred că această construcţie va fi cea care va continua după 2024, cu un PNL şi un PSD la guvernare. Opţiunea mea politică este reprezentată de listele separate. (…) Eu îmi doresc să avem liste separate. Fiecare partid are un anumit tipic de electorat, are mesaje care nu se pretează la celălalt electorat, dar asta nu exclude posibilitatea unei coaliţii ulterioare după 2024 în guvernare, aşa cum funcţionăm şi acum”, a declarat Gorghiu, conform AGERPRES

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare