sursa foto:  antena3.ro

Ana-Maria Popescu, vicecampioană olimpică la Tokyo, către ministrul Eduard Novak: ‘Îmi doresc tare mult să ajungeți dumneavoastră să luați aurul ăla pe care eu n-am fost în stare să-l iau’

La revenirea în țară, Ana-Maria Popescu, vicampioană olimpică la Tokyo, l-a taxat pe ministrul UDMR al Sportului, Eduard Novak.

Îmi doresc tare mult să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul ălă pe care eu n-am fost în stare să-l iau și credeam că mă așteptați cu cecul ăla de 5 milioane.

Dar nu-i problemă, mai avem timp! Și să facem o sală nouă pentru copiii aceia”, a afirmat Ana-Maria Popescu, fostă Brânză, într-o conferință de presă desfășurată la sosirea de la Tokyo.

Derapajul lui Eduard Novak

După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige ieri, sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri. Nu vreau să ducem discuţia în altă parte, să ne bucurăm de această medalie şi să ne concentrăm pe Paris 2024, acolo unde nu mi-aş dori să ajungem şi cu scrima sau cu alte sporturi unde am ajuns cu gimnastica”,  a afirmat Eduard Novak, după ce Ana-Maria Popescu a câștigat medalia de argint.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare