sursa foto:  click.ro

ANAF răspunde la semnalul dat de Liviu Dragnea și pune tunurile pe președintele Klaus Iohannis! Ce sume vrea să recupereze

Agenția Națională de Administrare Fiscală răspunde la semnalul dat de Liviu Dragnea și pune tunurile pe președintele României, Klaus Iohannis.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, joi, că Fiscul a început deja procedura de recuperare a sumelor încasate din chirii de către preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis, joi, preşedintelui ANAF, Ionuţ Mişa, şi Ministerului Finanţelor întrebarea dacă „au de gând să recupereze sutele de mii de euro de la domnul preşedinte Iohannis”.

Teodorovici a spus că a cerut acum două zile şefului Fiscului, Ionuţ Mişa, să-i prezinte situaţia în acest caz.

„Chiar acum două zile am cerut să-mi prezinte o astfel de situaţie. Este obligaţia lui Ionuţ Mişa de a face imediat demersul legal pentru a recupera aceste sume, că este de la Iohannis, că este de la o persoană fizică sau juridică. Este obligat să o facă. (…) Acţiunea a început deja”, a afirmat Teodorovici, pentru Antena 3.

Ministrul a precizat că va veni ulterior cu mai multe detalii despre acest caz.

Vezi și Decizie majoră referitoare la Antena 3! Trustul Intact a făcut acest anunț

EXCLUSIV! Răsturnare de situație! DNA dinamitează spusele unuia dintre șefii din Poliție, acuzați că fabrică dosare!

Probleme serioase pentru cei care deţin aceste modele de telefoane: Un bug software ar putea trimite la întâmplare toate pozele din telefon

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare