sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Probleme serioase pentru cei care deţin aceste modele de telefoane: Un bug software ar putea trimite la întâmplare toate pozele din telefon

Toţi cei care deţin aceste modele de telefoane trebuie să fie foarte atenţi şi să dezactiveze imediat una dintre aplicaţiile telefonului. Din cauza unui bug software, pozele din telefonul fiecăruia ar putea fi trimise la întâmplare.

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ şi Note 8 sunt afectate de un bug software cu potenţial exploziv, care odată declanşat, cauzează trimiterea pozelor din memoria telefonului mobil către persoane alese la întâmplare din agenda aplicaţiei Samsung Messages, potrivit go4it.ro.

Cei mai norocoşi ar putea scăpa cu o singură poză trimisă, însă la fel de uşor poate fi trimisă întreaga colecţie de „picanterii”, fără ca nimeni să observe nimic.

Aparent, singurul mod de a evita asta este să dezactivăm temporar aplicaţia de mesagerie Samsung Messages, preinstalată pe dispozitivele Samsung de generaţie recentă.

Cei care suspectează un astfel de incident pot afla cu certitudine consultând fişierele „jurnal” păstrate la secţiunea phone account.

Contactaţi pentru explicaţii, oficialii Samsung au confirmat problemele semnalate de utilizatori, pe care le pun în seama unei actualizări recente adusă aplicaţiei Samsung Messages.

Vezi şi EXCLUSIV! Alertă pentru Carmen Dan! Un fost colaborator acuză: Șefi din Poliție fabrică dosare! Reacția promptă a ministrului de Interne

Liceeanu îl face praf pe Liviu Dragnea: „personaj subaltern carent în vorbire, care confundă potlogăria cu afacerea și vătăfia de județ cu cariera de om de stat.”

PSD şi ALDE vor salarii mai mari cu 25% pentru anumiţi bugetari: Cine sunt cei vizaţi

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare