sursa foto:  cotidianul.ro

Analistul de politică externă H. D. Hartmann: ‘Depopularea este unul dintre obiectivele secrete ale acestei campanii ruse de ocupare a Ucrainei. Sunt 8 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului’

Analistul de politică externă H.D. Hartmann afirmă că rușii ”vor să depopuleze de populație ucraineană teritoriile pe care le ocupă, ceea ce este foarte grav”.

 

„Lăsând datele pe care ni le dau ambele părți, eu mă uit la datele oferite de Organizația Mondială pentru Migrație. Sunt 8 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului. Este o depopulare a regiunii. Vorbim de 8 milioane, nu de 80.000, de 800.000 sau de un milion. Indirect, prin această cifră, un analist poate să înțeleagă imaginea devastatoare a acestui război și forțele care sunt puse în aplicare și distrugerile care au loc.

Ca să-ți fugă 8 milioane de oameni în nici 3 luni de război este enorm. E jumătate din populația României. Aici nu mai vorbim de un război de cucerire în care – am cucerit, ne-am numit primarii și vorbim rusă în loc de ucraineană – Aici este un război care duce la depopulare, ceea ce cred că este, de fapt, unul dintre obiectivele secrete ale acestei campanii ruse de ocupare a Ucrainei. Vor să depopuleze de populație ucraineană teritoriile pe care le ocupă, ceea ce este foarte grav. Asta au vrut și nemții când au intrat în URSS, să depopuleze prin genocid teritoriile ocupate și să aducă aproape 3 milioane de germani, să populeze din nou Ucraina și aceste spații.

Depopularea este măsură a războiului și nu cred că este doar efect, ci este o politică conștientă a armatei ruse de ocupație și astfel se intră în terenul Germaniei din al doilea Război Mondial.“, a precizat H. D. Hartmann, conform dcnews.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare