sursa foto:  enews24.ro

Analistul de politică externă H. D. Hartmann: ‘România cumpără petrol de la ruși în voioșie. Italia cumpără de la ruși cu o lăcomie demnă de isteria sancțiunilor europene’

Analistul de politică externă H.D. Hartmann a comentat o analiză realizată recent de către Bloomberg.

 

Conform unei analize Bloomberg, România și Bulgaria și-au triplat achiziția de petrol rusesc. Raportul care face referire la data de 5 August 2022, adică doar acum câteva zile, ne prezintă o analiză serioasă și pe cifre a cumpărătorilor de petrol rusesc din lume.

Conform analizei, pe locul fruntaș la cumpărat de petrol rusesc este Italia, urmată de Turcia. Bulgaria și Romania sunt pe locuri mai nevoiașe. Deși analiza Bloomberg încearcă să acrediteze ideea că veniturile petroliere ale Rusiei au scăzut, realitatea din acest raport este cu totul alta. Italia cumpără petrol rusesc la turație maximă. Cumpărătorul fruntaș este exact aceeași Italie care susține sancțiunile europene împotriva Rusiei (ideea cu diamantele din Belgia, plecarea lui Gucci din Rusia si confiscarea averilor oligarhilor ruși aparține aceleeași Italia).

Ne reamintim că sub conducerea bancherului de la Davos, dl Draghi, Italia și-a pierdut si ultima brumă de suveranitate națională și economică pe care o mai avea. Astăzi, conform raportului Bloomberg, Italia cumpără de la ruși cu o lăcomie demnă de isteria sancțiunilor europene. Să le fie de bine! Mai există și iarnă în Italia, iar italienii de rând nu vor să trăiască regimul de raționalizare al lui Ceaușescu. Germania însă vrea!” , a precizat analistul de politică externă H. D. Hartmann, conform flux24.ro.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare