sursa foto:  eva.ro

Andreea Marin o desființează pe Mihaela Rădulescu! ‘Mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea’

Disputa dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu pare fără sfârșit. „Zâna Suprizelor” a desființat-o, pur și simplu, pe partenera de viață a lui Felix Baumgartner.

Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!

Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment. Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna.

Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!

Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…

Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a declarat Andreea Marin, la Metropola TV.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare