sursa foto:  digi24.ro

Andrei Caramitru, informații din interiorul USR! A fost infiltrat pe ‘schema clasică, perpetuată din timpurile bolșevicilor’

Andrei Caramitru lansează acuzații grave la adresa actualei conduceri a Uniunii Salvați România.

Caramitru Jr. susține că sistemul a acționat pe „schema clasică, perpetuată din timpurile bolșevicilor”. El susține că partidele cu viziune pro-occidentală au fost infiltrate cu tot felul de oameni „la comandă” care explodează exact când trebuie.

Andrei Caramitru susține că „s-a întâmplat cu PNȚ, care a fost distrus, și cu PNL, care a fost preluat” și că „se întâmplă cu USR acum”. 

„Groaza sistemului e sa nu cumva sa se întâmple “nenorocirea” din Moldova sau Bulgaria – când cineva chiar deștept si educat prin America sa ajungă la putere pe bune.

Așadar exista schema clasica, perpetuata din timpurile bolșevicilor:
– infiltrezi partidele care chiar sunt ok, cu viziune clar pro-occidentala – cu tot felul de oameni “la comanda” care se explodează exact când trebuie. S-a întâmplat cu PNT care a fost distrus si cu PNL care a fost preluat. Se întâmpla cu USR acum.
– creezi un monstru care sa îngrozească lumea normala si sa funcționeze ca supapa pentru disperații mai putin educați. Îl pompezi cât mai mult. La final – spui oamenilor – aveți de ales între astia care sunt clar nebuni si ne arunca in aer sau votați cu noi care măcar păstram cât de cât șandramaua sa fie ok. S-a întâmplat cu vadim, si așa a ieșit iar Iliescu Presedinte. Acum cu AUR, fix aceeași schemă.
– dacă cumva apare un nebun populist din afara sistemului (in general susținut de Rusia) – îl termini, ajunge la arest. Asta măcar e bine. Așa s-a întâmplat cu ăla cu OTV-ul, cu Dragnea, acum Sosoaca (care a fost data afara din AUR de mult).
Cât timp nu le înțelegem șmecheriile lor atât de simple de înțeles – ne învârtim in cerc. Dacă le înțelegem – le putem combate.
PS: singuri nu putem însă sa facem nimic, va spun sincer. Doar dacă se implica Operational SUA si UE si susțin o soluție comuna (cum au făcut in Moldova) se poate întâmpla ceva – sistemul e prea puternic altfel. Doar zic, ca trebuie sa fim realiști un pic. Dacă sistemul livrează minimul cerut de SUA si UE – rămânem cu ce avem, si avansam foarte încet, pas cu pas”, spune Caramitru Jr.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! În urma apelului la 112, polițistul ar fi sprijinit copila pe picior și nu ar fi verificat cu piciorul dacă mai trăiește

Imaginile care confirmă spusele Poliției Capitalei! Polițistul care a accidentat mortal o copilă pe trecerea de pietoni s-a aplecat asupra victimei și imediat a accesat telefonul mobil (Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional)

Important! Apar noi schimbări la formula de calcul pentru majorarea pensiilor. Marius Budăi: ‘Ne vom bate în continuare. Nu vreau să dau speranțe, să spun că pensiile vor crește, însă noi vom da plus valoare’

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare