sursa foto:  Tolo

Angajări pe prietenii-Un controversat ministru și-a angajat de două ori prietena pentru a-i mări salariul

În plin protest al oamenilor din sport, Ministrul Sportului, Ioana Bran, a făcut un gest deranjant pentru orice om al acestei țări. Aceasta și-a angajat de două ori prietena, șefa de cabinet, pentru a-i putea mări salariul.

Pe 19 iunie, Ministrul Tineretului și Sportului semnează angajarea Elenei Iancu în funcția de director de cabinet.

Problema este că Elena Iancu era deja angajată ca director de cabinet al ministrului Ioana Bran. În martie, șefa de cabinet, a fost angajată pe un salariu de de 4300 lei brut, iar acum,conform Ordinului, a fost reangajată pe funcția de director de cabinet, gradația 2, cu un salariu brut de 5876 lei.

Aceste lucruri se petreceau în timp ce 70% dintre angajații MTS, demarau proteste culminând cu greva generală din 8 august.

Bugetarii din sportul românesc sunt printre cei mai slab plătiți angajați publici, fiind încadrați cu 1300 lei net.

Fără nicio experiență în sport, Ioana Iancu, a primit pe lângă salariul de reangajare, ea a fost numită membru în Consiliul de Administrație VRUT Perla Costinestiului și în Comisia de Audiere a Agenției Naționale Antidoping,fiind renumerată pentru fiecare în parte.

Sursa: tolo.ro

Vezi și S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii! Ce funcție și ce salariu areSurprize-surprize! Cine este, de fapt, „UMBRA” lui Klaus Iohannis și ce salariu are

S-a aflat: Cine este cel care a dat ordin jandarmilor să ‘cureţe’ Piaţa Victoriei și ce avere are

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare