sursa foto:  cotidianul.ro

Anunț făcut de Marius Dunca! ‘Acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate’

Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, este susţinut în unanimitate de organizaţia pe care o conduce pentru a candida la funcţia de secretar general al PSD, la congresul de sâmbătă. Dunca a precizat că vrea să reclădească relaţia dintre partid şi societate ”pe piloni de încredere şi asumare”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi seară, de PSD Braşov, Conferinţa Extraordinară a votat în unanimitate susţinerea preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Braşov, Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD.

Marius Dunca şi-a afirmat dorinţa de a contribui la construcţia unei noi direcţii politice pentru PSD, ”alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetăţenii la ultimele alegeri”.

“Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relaţia dintre partid şi societate, pe piloni de încredere şi asumare” a declarat Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, citat în comunicatul de presă.

Pentru funcţia de secretar general şi-au mai anunţat candidatura Codrin Ştefănescu, Robert Cazanciuc, Cătălin Stochiţă, Daniel Suciu, şi Felix Stroe.

Congresul PSD va avea loc, sâmbătă, de la ora 11.00, potrivit romaniatv.net

Vezi și

A ieșit la lumină cine a făcut documentele! Cine a primit banii de la tatăl adoptiv al Sorinei

SURSE Rareș Bogdan dă lovitura! Ce funcție-cheie va primi noua stea a PNL

Tatăl adoptiv al Sorinei a recunoscut că a dat bani! Suma impresionantă pe care a plătit-o

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare