sursa foto:  stiridiaspora.ro

Apel către Rareș Bogdan: ‘Sper că vă veți despărți cât mai curând de idolul dumneavoastră’

Apel către Rareș Bogdan, cel care va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare din anul 2019! Sorin Ilieșiu, fost senator PSD, îi cere lui Rareș Bogdan să se despartă de președintele Klaus Iohannis și să fie „un bun român în Parlamentul European”.

„Apel către „Domnul Number One”, cap de listă la alegerile europarlamentare pentru PNL

Domnule Rareș Bogdan,

În data de 5 martie a.c., ziarul „Corectnews.com” al apreciatului analist politic Sorin Roșca Stănescu, a publicat proiectul meu de a candida la alegerile europarlamentare (http://www.corectnews.com/politics/sorin-ilie-iu-proiect-pentru-parlamentul-european). Consider, domnule Bogdan, că toți cei care doresc să candideze ar trebui să-și publice proiectul politic pentru a fi validați în cunoștință de cauză. Vă propun așadar să vă publicați proiectul și să vă prezentați viziunea liberală față de temele cele mai importante ale Uniunii Europene, teme abordate și în proiectul meu social-democrat. Ideile în dialog pot da startul unei campanii electorale de substanță. Dar sunt 100% convins că idolul dvs Klaus Iohannis e realmente îngrozit de proiectul meu și vă va obliga să-l combateți cu orice preț (inclusiv cu cel de a nu fi un bun român), spunându-vă următoarele:

„Rareș, Ilieșiu vrea ca «deviza României Nimic fără Dumnezeu – Nihil sine Deo să devină deviza Uniunii Europene și să fie scrisă pe steagul UE dar și pe bancnotele de Euro, la fel cum pe bancnotele de dolari americani scrie In God we trust – Noi credem în Dumnezeu.» Dar Doamna Merkel e din principiu împotriva oricărui exemplu american.”

„Rareș, combate-l pe Ilieșiu care vrea ca în viitoarea Constituție a UE să scrie ceva ce Doamna ar fi total împotrivă după ce le-a spus imigranților să vină în țările UE:«„Pe teritoriul UE nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”, la fel cum scrie și în Constituția României „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine». Adică românii să dea lecții germanilor?”

„Rareș, Ilieșiu vrea reunificarea României în cadrul UE cu Basarabia și cu nordul Bucovinei. Uite ce poate să spună: «Așa cum a fost posibilă reunificarea Germaniei, trebuie să fie posibilă și reunificarea României. Există un singur drept internațional. În cazul Germaniei a fost respectat. Și în cazul României trebuie respectat.»Rareș, România să-și vadă lungul nasului și să nu pretindă să aibă statutul Germaniei care e cea mai mare putere din UE, mai mare și decât Marea Britanie. Deutschland Über Alles (Germania mai presus de toate)! Uite ce-i mai trece prin cap lui Ilieșiu: «Parlamentul European trebuie să repare marile nedreptăți istorice cauzate de pactul criminal din anul 1939 semnat de Germania și Uniunea Sovietică. (…) Germania de azi, succesoarea Germaniei de ieri, trebuie să sprijine reunificarea României inclusiv din dorința de a-și condamna astfel moștenirea nazistă: pactul germano-sovietic (Pactul Hitler-Stalin) inițiat de Germania care și-a luat ca „spațiu vital” două treimi din Polonia, dând la schimb Uniunii Sovietice estul Poloniei, țările balice și Basarabia, ca și cum acestea ar fi fost ale Germaniei.» Rareș, cum să-și condamne Germania trecutul hitlerist? Eu, de exemplu, în 2007, ca primar al Sibiului și ca președinte al Forumului Democratic al Germanilor din România am fost implicat direct ca acesta să fie declarat la Judecătoria Sibiu succesor al organizației Grupul Etnic German înființat în 1940 din ordinul lui Hitler și subordonat lui Hitler. 99% dintre germanii din România au fost hitleriști. Părinții și bunicii noștri au fost hitleriști.

„Rareș, Ilieșiu e obsedat de Germania nazistă care a declanșat Al Doilea Război Mondial. Uite ce lecții de istorie ne ține: «Ambele războaie mondiale s-au născut în Europa, al doilea fiind cel mai nimicitor care a existat vreodată: 60 de milioane de oameni au fost uciși; principala cauză a războiului a fost totalitarismul – nazist, comunist și fascist. (…) Genocidul etnic cu cel mai mare număr de victime din istorie a avut loc tot în Europa: circa șase milioane de evrei au fost uciși de regimul nazist din Germania. (…) Regimurile totalitare nu au fost condamnate așa cum ar fi trebuit. Ca urmare, partidele de extremă dreaptă câștigă din ce în ce mai mult teren în UE, mai ales în Germania, Austria și Franța. Europa riscă să recidiveze.» Adică să condamnăm și neo-hitlerismul?”

„Rareș, Ilieșiu atacă Germania foarte obraznic: «Voi propune revenirea Marii Britanii în UE. Marea Britanie a respins mereu orice formă de totalitarism și a câștigat ambele Războaie Mondiale. E simbolul democrației, al libertății, al civilizației și al victoriei. Acum, când extrema dreaptă câștigă din ce în ce mai mult teren în UE, spiritul antitotalitar al Marii Britanii e mai necesar ca oricând. Marea Britanie poate contribui decisiv la echilibrul Uniunii, la justețea deciziilor ei, și poate asigura o relație privilegiată cu SUA. Marea Britanie și SUA pot salva UE de la un eșec care pare iminent Abia am scăpat de Marea Britanie. Să ne împiedicăm iar de englezi și de americani?”

„Rareș, Ilieșiu vrea «parteneriat între NATO, UE, SUA și Federația Rusă, un parteneriat pe termen lung și de maximă încredere astfel încât să fie evitată declanșarea unui război mondial. În acest caz, România ar deveni aproape sigur teatru de război. UE ar putea deveni o punte a pacificării relațiilor dintre SUA și Federația Rusă.» Adică Germania să nu trateze singură cu Rusia, și să se bage iar englezii și americanii?”

„Rareș, socialistul Ilieșiu vrea să pună Germania la colț și să-i saboteze interesele. E foarte periculos ce scrie: «Voi propune adoptarea proiectului de înființare a Statelor Unite ale Europei (S.U.E.) în care toți cetățenii să aibă drepturi egale; cetățenii plătiți din bugetul Statelor Unite ale Europei să aibă salarii identice dacă prestează aceeași muncă, la fel de competent. În acest fel va putea fi oprită emigrarea zecilor de milioane de tineri dinspre estul UE spre vestul UE, precum și spre SUA, Canada și alte țări. Doar în acest fel va înceta depopularea Estului iar emigranții se vor întoarce acasă. Importul de materie cenușie dinspre Est spre Vest este imoral și incorect politic. Statele Unite ale Europei ar trebui înființate la finalul viitorului mandat al PE, adică în anul 2024. Constituția viitoarelor State Unite ale Europei trebuie să prevadă, în primul rând, următoarele: (1) națiunile să-și păstreze identitatea națională, limba, religia și tradițiile; (2) să nu existe state privilegiate, singurul așa-zis privilegiu să fie datorat numărului de locuitori și celorlalte resurse ale statului respectiv; (3) limba oficială a fiecărui stat să fie limba națională alături de limba oficială comună care să fie limba engleză; (4) Președintele S.U.E. să fie ales prin vot direct de către cetățeni. Orice cetățean european să poată deveni Președinte al S.U.E. (să ne amintim că în mod similar, prin Constituția dată în anul 212 de împăratul roman Caracalla, toți locuitorii născuți liberi ai imperiului, inclusiv dacii cuceriți de Traian în anul 106, deveneau cetățeni romani cu drepturi depline și nelimitate; conform unor istorici, următorii împărați romani au fost de origine dacă: Regalianus – strănepotul lui Decebal, Aureolus – fost cioban în Carpați, Galerius, Maximinus Daia, Licinius și, conform unor dovezi pertinente, Constantin cel Mare, primul împărat roman creștin).» Adică ciobanii din Carpați vor să conducă lumea? Chiar ne gândeam după Brexit să impunem germana ca limbă oficială a UE…”

„Rareș, culmea anti-germanismului e în finalul proiectului lui Ilieșiu: «Voi propune dezbaterea oportunității înființării în viitor, ca o formă de exprimare politică a spiritului european extins la nivel mondial, a „Statelor Unite ale Europei și ale Americii” la care ar putea adera state europene precum Federația Rusă sau țări ale căror popoare sunt de origine preponderent europeană precum cele din America latină, Australia, Noua Zeelandă, Statul Israel (care are o foarte importantă diasporă în Europa și în America), dar și alte state care se regăsesc în spiritul european. Realizarea unui asemenea proiect ar reprezenta o încununare a istoriei milenare a spiritului universal al Europei.» Adică Germania să fie a cincea roată la căruță în construcția asta politică în care ar fi și niște evrei?”

„Rareș, Ilieșiu se laudă în final cu ce a spus despre el un evreu: «Opţiunea, atitudinea lui Ilieşiu este implacabilă şi impecabilă, din punct de vedere al mobilizării, al credinţei cu care, de multe ori singur, duce o bătălie pe care, în condiţii normale, ar fi trebuit să şi-o asume întreaga naţiune.» (Radu F. Alexandru, scriitor și politician liberal).

Domnule Bogdan, sper că vă veți despărți cât mai curând de idolul dvs Iohannis și că veți fi un bun român în Parlamentul European.

Prof. Univ. Dr. Sorin Ilieșiu – membru PSD, senator de Sibiu între anii 2012-2016”, îi transmite Sorin Ilieșiu lui Rareș Bogdan.

Vezi și

S-a aflat! Unde se tratează Liviu Dragnea – Protestatarii #Rezist i-au luat urma

Dispare un cunoscut lanț de magazine de pe piață! Mutare în forță a unui gigant

Surpriză! Ce avere avea fostul șef DNA care s-a sinucis

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare