sursa foto:  antena3.ro

Aproape de „DEZASTRU”! Ce anunță site-ul oficial al Antena 3

Site-ul oficial al Antena 3 anunță că a avut mari probleme! În seara zilei de 10 ianuarie 2018, secțiunea LIVE a site-ului televiziunii Antena 3 a fost atacată permițându-se utilizarea unui script de minat criptomonede, încărcat în urma unei breșe de securitate pe unul dintre serverele Antena3.ro, aflat în gestiune externalizată.

Problema a fost rezolvată în timpul nopții, la scurt timp după ce am aflat de existența ei. Timp de câteva ore, site-ul a fost folosit de către autorii atacului pentru a face bani din criptomonede (Monero) prin exploatarea aproape de maximum a procesoarelor utilizatorilor, scrie Antena3.ro.

Prezentăm scuzele noastre utilizatorilor paginii de LIVE pentru inconvenientele create și asigurăm pe toți că nu a existat nici intenție și nici vreo eroare de exploatare din partea Antena3 sau a persoanelor asociate direct cu Antena3.

„A fost un atac al unor hackeri, care au reușit să injecteze un script în pagina de LIVE a site-ului antena3.ro. Imediat ce am fost alertați am eliminat problema, azi-noapte (n.r. 11 ianuarie) în jurul orei 02:00. Sunt lucruri care se întâmplă în online, important este să le depistezi și să le contracarezi”, a declarat Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

Sursa citată anunță, joi, că Antena 3 Live a fost din nou atacată de hackeri. S-a întâmplat atât în cursul serii de miercuri, cât și în această după-amiază. La ora 12:15 un nou atac a fost depistat. Până la remedierea problemei, emisiunile Antena 3 pot fi văzute LIVE pe pagina de Facebook Antena 3.

Vezi și Urmează o NOUĂ zi liberă în ianuarie! Ce MINIVACANȚĂ poate oferi Guvernul

CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

Încă un divorț între vedete TV! Care a fost motivul de data aceasta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare