sursa foto:  eutoday.net

Atac devastator al Rusiei la adresa lui Hollande, Merkel și Teresa May

Acuzațiile că Rusia s-ar fi implicat în alegerile prezidențiale din SUA, favorizându-l pe Donald Trump continuă să aibă ecouri puternice.

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, a afirmat în cadrul unei conferințe de presă că este „sătul” de acuzațiile că Rusia a fost implicată în alegeri, arătând cu degetul spre Francois Hollande, președintele Franței, Angela Merkel, cancelarul Germaniei sau Theresa May, premierul Marii Britanii.

„Deoarece aceste acuzații nefondate, fără substanță și defăimătoare continuă să circule, aș vrea să spun că cinismul acestei situații vin din faptul că cei care arată vinovați sunt chiar cei care au intervenit activ în campanie”, a afirmat Lavrov conform PressTV.

Vezi și Bombă sexy, secretar de stat la Ministerul Turismului. Experiență 0

Scaunul Andreei Esca se clatină! Cine râvnește la locul ei

„În contradicție cu Rusia, un număr de șefi de stat care sunt aliați cu Statele Unite au făcut campanie pe față pentru Hillary Clinton. Foarte activi în acest sens au fost Angela Merkel, Francois Hollande, Theresa May și lideri din alte țări europene”, a fost acuzația fără echivoc a lui Serghei Lavrov, citat de B1.ro.

Ministrul rus de Externe a subliniat că Rusia a precizat de la început că este dispusă să lucreze cu oricare președinte va fi ales de către americani.

Rusia a fost prima dată acuzată de implicare în campania electorală în octombrie când mai multe atacuri cibernetice au lovit organizații politice din Statele Unite, iar numeroase informații de pe serverele Partidului Democrat au fost publicate înainte de ziua alegerilor, 8 noiembrie.

Mai târziu, serviciile secrete din Statele Unite au confirmat că Rusia se face vinovată de implicare în campanie, lucru care le-a adus critici multiple din partea președintelui ales, Donald Trump.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare