sursa foto:  stirimd.net

Atac halucinant al unui preot la adresa Maiei Sandu: „Este stearpă!”

Pe 13 noiembrie va avea loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, iar cei doi candidați au scos artileria grea. Candidatul pro-rus Igor Dodon a atact-o joi seară pe Maia Sandu, candidatul reformist, insinuând că aceasta ar face parte dintr-o minoritate sexuală.

Vineri, această abordare suburbană a fost continuată de episcopul Marchel, un controversat preot subordonat Patriarhiei Moscovei. Acesta a spus că Maia Sandu este „stearpă” pentru că nu are familie si copii.

Vezi și Măsură aberantă a Fiscului pentru depistarea românilor care nu declară banii din chirii

„Avem de ales un pre­șe­din­te din două can­di­da­tu­ri. Un creș­tin sau un necreș­tin. Un patri­ot sau un nepa­tri­ot. … Des­pre ati­tu­di­nea unui can­di­dat, Igor Dodon, pe care-l cre­dem creș­tin și patri­ot, nu o să vor­besc mult, pen­tru că e nor­mal să ai o ati­tu­di­ne față de bise­ri­că, cre­din­ță și valo­ri­le națio­na­le, așa cum o are el. Dar des­pre ati­tu­di­nea dnei San­du, al doi­lea can­di­dat care aspi­ră la func­ția de pre­șe­din­te… Ati­tu­di­nea ei față de mora­li­ta­tea creș­ti­nă, față de cură­țe­nia sufle­teas­că, față de tot ce este sfânt pare să fie abă­tu­tă mult de la axa nor­ma­li­tă­ții. Anu­me asta ne-a scos din case­le noas­tre, ca să venim să ne împăr­tă­șim cu îngri­jo­ra­rea noas­tră cu dvs.”, a declarat Machel alaturi de alti trei preoti, citat de ZiarulNational.md.

Vezi și SECRETUL cu care PSD câștigă alegerile

Asta nu a fost tot. Preotul a trecut imediat la la atac la persoană, amintindu-i-se că „nu are familie şi copii” şi că ar fi „stearpă”. „Rodul acti­vi­tă­ții mele, a dumi­ta­le, tre­bu­ie să se sol­de­ze cu un…rezul­tat. Așa cum nu găsim rodul stă­ru­in­țe­lor ei, am zis că e un bob sterp. Lumea zice că ea nu va închi­de bise­ri­ci, pen­tru că ea se duce la bise­ri­că. Eu nu am văzut-o. Dar, și la școa­lă a fost, dar le-a închis. Eu nu mă ames­tec în poli­ti­că. Eu le spun oame­ni­lor cu cine să vote­ze, dar nu fac poli­ti­că. Dacă aș tăcea, înseam­nă că aș fi păr­tașul unui can­di­dat și cu viziu­ni­le lui păcă­toa­se”, a mai spus Marchel.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare