sursa foto:  gov.ro

Atac la Raluca Turcan! PSD: Vrea să crească vârsta de pensionare la 70 de ani, folosind ‘o perdea de fum’

Fost ministru al Muncii, Marius Budăi (PSD) o acuză pe actuala șefă a Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, că vrea să crească vârsta de pensionare la 70 de ani.

Potrivit lui Budăi, Raluca Turcan intenționează să facă această mișcare aruncând în spațiul public „o perdea de fum”: cumulul pensie-salariu.

Marius Budăi susține că legislația în vigoare interzice cumulul pensie anticipată-salariu, indiferent dacă salariul este la privat sau la stat.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, se folosește de un fake-news, în încercarea de a învrăjbi angajații din privat cu cei de la stat, dar care fake-news este, de fapt, o perdea de fum menită să învăluie în ceață adevăratele intenții ale PNL, și anume creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani. Concret, legislația în vigoare interzice cumulul pensie anticipată-salariu, indiferent dacă salariul este la privat sau la stat.

Dacă Raluca Turcan nu știe asta ar trebui să plece acasă, dacă o știe – la fel, pentru că ceea ce face este o ticăloșie. Dar ministrul Muncii folosește această ticăloșie în încercarea de a justifica mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani! Doamna Turcan, v-am mai spus: citiți Legea Pensiilor și Legea Salarizării, înainte de a mai face declarații!”, spune Marius Budăi.

Vezi și Sălajul pune stăpânire pe MAI! Ministrul de Interne, Lucian Bode, șeful Jandarmeriei, Alin Mastan, și subsecretarul Ovidiu Șandor sunt din Sălaj

Raluca Turcan, anunțul momentului pentru toți pensionarii: Cu cât vor crește pensiile în 2021

Transparența a fost bună doar în campanie! Vicele USR, scandalizat că șeful ANPC face controale la care invită presa!

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „BRAVIA CUMULUL PENSIE- SALARIU, INTERZIS LA STAT Avem foarte mulÈ›i oameni care in momentul de față se pensionează anticipat È™i se reangajează la stat cumulând pensie È™i salariu. Am pregătit un proiect de lege È™i îi lăsăm să opteze între pensie sau salariu la stat. Dacă aleg salariul, le permitem să se pensioneze la vârsta pe care È™i-o aleg, RALUCA TURCAN OBEGTIV ministrul Muncii dar la maximum 70 de ani Sursa: România TV EMIL BOc TURCAN REVINE URCAT PE LOOUL SECUND ÎN PRACTICILELU CLASAMENTUL GOLG 12:27 ALUL FRANCEZ KYLIAN MBAPPE”

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare