sursa foto:  aktual24.ro

Atenție! Când se depun actele pentru înființarea Partidului #Rezist

În luna februarie, mesajul protestatarilor din Piața Victoriei – #Rezist – era înregistrat la OSIM, în vederea înființării unui partid ce urma să poarte acest nume.

Vineri, grupul de inițiativă va trece la fapte. Acesta va depune la Tribunalul București dosarul pentru fondarea Partidului #Rezist.

Viitoare formațiune politică are deja o pagină de socializare, prin care ține legătura cu susținătorii.

„Vineri, 17.03.2017, ora 11.00, grupul de inițiativă va depune la Tribunalul București dosarul complet în vederea înființării Partidului #REZIST”, a fost anunțul postat pe respectiva pagină.

„Contrar afirmațiilor „unora”, Partidul #REZIST nu are lider/lideri. Imediat după depunerea dosarului la Tribunal, vom încerca să inchegam o primă structura de conducere. Acest lucru se va face exclusiv pe baza propunerilor voastre sau a implicării voastre directe. Așa că, de astăzi, așteptăm să vă implicați activ sau să faceți propuneri concrete , nominal, pentru prima structura de conducere a partidului. Atenție, așa cum am anunțat, condiția principala este… simpla: propunerile trebuie să vizeze numai persoane care nu au fost membri ai vreunui partid”, se mai precizează pe platforma de socializare.

Cine se află în spatele paginii de socializare?

Numărul de telefon lăsat la „Datele de contact” aparține unei societăți comerciale: KLANAR MEDIA ADVERTISING S.R.L.

Aceasta este deținută de Iulian Uță, patronul ziarului Profit din Curtea de Argeș.

„Activitatea ziarului PROFIT și al www.ziarulprofit.ro este sustinută din anul 2007 în proporție de 85 % de SC. Klanar Media Advertising SRL și Klanar Imob Tour SRL. Restul este acoperit din contracte de publicitate de medie și lungă durată”, se specifică pe site-ul publicației.

Vezi și Lovitură cumplită pentru o cunoscută prezentatoare de la Pro TV! Anunțul făcut în această seară

Câți bani a donat șeful SRI Partidului Național Liberal în anul în care Iohannis a devenit președinte

RCS & RDS are concurență serioasă! Se lansează un nou post TV plus servicii de telefonie mobilă

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare