sursa foto:  active.com

Atenție! Ce fructe și legume trebuie să evitați pentru a preveni cancerul

Specialiștii atenționează că anumite fructe și legume pot declanșa apariția cancerului. În cartea sa „Prevenirea cancerului – un studiu economic comparat”, prof. dr. Pavel Chirilă dezvăluie care sunt acestea.

Conform cărții doctorului, românii trebuie să evite, atunci când își fac cumpărăturile, fructele și legumele care arată foarte bine.

„Celula canceroasă aşa se şi defineşte, ca o creştere anarhică a celulelor unui organ. La ora actuală, există două surse periculoase de săruri nitrice în alimentaţia omului: cea din pământ (în Europa se toarnă circa 300.000.000 de tone de azotat în pământ, care este în parte fie preluat de plante, fie transportat de apele subterane şi plimbat prin toată Europa şi o parte rămâne în sol) şi cantitatea de circa 300 de mg de săruri nitrice pe care o găsim în kilogramul de mezeluri (60% este carne şi restul sunt săruri nitrice). După 10-20 de ani se atinge pragul în care un cancer se poate declanşa.

Azotaţii, nitraţii şi nitriţii, folosiţi ca stimulenţi pentru plante, au efecte atât asupra plantelor, cât şi a omului. La plante le-a scăzut drastic imunitatea, capacitatea lor de a se apăra de dăunători. Aşa au apărut peste 1000 de formule de insecticide. Acestea sunt remanente şi rămân în plantă sau fruct şi omul le consumă”, afirmă profesorul Chirilă, potrivit doctorulzilei.ro.

Vezi și La un pas de a fi linșați! Ce s-a întâmplat la protestul anti-Guvern de duminică

Acuzații grave la adresa șefului Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu! Cu ce l-ar avea la mâna DNA

Cum afli dacă telefonul tău este interceptat

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare