sursa foto:  agerpres.ro

Atenție! Fostul premier Mihai Tudose ocupă un loc fruntaș pe lista candidaților la europarlamentare

Fostul premier Mihai Tudose ocupă locul al treilea în lista candidaților Pro România de la alegerile europarlamentare.

Primele două poziții sunt deținute de președintele formațiunii, Victor Ponta, și actualul comisar european Corina Crețu.

În continuare, lista candidaților la europarlamentare, care se vor regăsi pe buletinele de vot la alegerile din 26 mai, continuă cu fostul premier moldovean Iurie Leancă, Geanina Puşcaşu, Gabriela Podaşcă, Cristian Cosmin, Ioana Petrescu, Mihai Sturzu şi Ionela Danciu.

Anunțul a fost făcut de Victor Ponta miercuri, într-o conferință de presă. Mihai Tudose a fost luat cu ambulanța, marți, chiar de la întâlnirea cu conducerea Pro România și dus de urgență la spital. Specialiștii de la Institutul CC Iliescu i-au montat două stenturi la inimă, iar în timpul procedurii, fostul premier a suferit trei infarcturi.

Starea lui s-a stabilizat și este mai bună în prezent, a declarat managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”C.C. Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, potrivit libertatea.ro

Vezi și

EXCLUSIV Ecaterina Andronescu reacționează, după ce a fost numită ‘Groparul’ învățământului: ‘Nicăieri în lume nu se făcea’

Atenție, zeci de mii de proprietari de mașini sunt vizați! Schimbare radicală la sfârșitul lunii martie

Vești pentru pensionari! Senatul va aproba o nouă modificare a Legii Pensiilor

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare