sursa foto:  cnadnr.ro

Autrostrada ‘Unirii’ A8, în aer! Omul lui Băsescu a răbufnit la adresa PNL, PSD, UDMR: ‘Bătaie de joc’

Prim-vicepreședintele PMP, Marius Pașcan, lansează acuzații dure la adresa Guvernului PNL-PSD-UDMR, privitoare la realizarea Autostrăzii A8, așa-numita Autostrada „Unirii”.

Pașcan afirmă că proiectul privind realizarea autostrăzii Târgu Mureș-Iași-Ungheni a fost inițiat de el împună cu un alt coleg din PMP, Petru Movilă, inițiativa fiind adoptată de Parlament.

Marius Pașcan susține că proiectul este astăzi în aer și că PNL, PSD și UDMR „nu au găsit de la adoptarea legii o sursă de finanțare concretă și nu se ştie nici măcar ce secretar de stat din Ministerul Transporturilor răspunde de acest mega-proiect”.

„În urmă cu patru ani, a fost adoptat în Parlamentul României proiectul legislativ, inițiat de mine împreună cu colegul deputat PMP din Iași, Petru Movilă, privind realizarea autostrăzii Târgu Mureș-Iași-Ungheni, cunoscută și sub numele de Autostrada ,,Unirii” A8.

De atunci, PSD, PNL, UDMR, partide ale guvernării care au votat proiectul, susținând declarativ dorința de materializare necondiționată a acestuia, au tras de timp, au invocat tot felul de tertipuri birocratice, procedurale, au găsit scuze, au bătut apa în piuă… Cel mai grav, nu au găsit de la adoptarea legii o sursă de finanțare concretă și nu se ştie nici măcar ce secretar de stat din Ministerul Transporturilor răspunde de acest mega-proiect.

Absolut revoltător, avem peste un an de întârzieri în recepționarea studiilor de fezabilitate. Bătaie de joc la adresa marilor proiecte de infrastructură, investiționale, din partea guvernanților. Restul, demagogie politicianistă și minciuni…”, a afirmat Marius Pașcan.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare