sursa foto:  telegrafonline.ro

Banca Mondială se implică în infrastructura României: Ce proiect vital va susține gigantul

Premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire, marți, la Palatul Victoria, cu o delegație a Băncii Mondiale. Se pare că insituția fnanciară dorește să se implice într-un proiect de infrastructură vital pentru România. Gigantul a decis să ofere asistență în implementarea proiectului.

Potrivit romaniatv.net, este vorba despre autostrada Ploiești-Brașov.

Tatiana Proskuriakova, a fost cea care a condus delegația și cea care l-a informat pe premierul Tudose de decizia luată de către BM.

Salutăm decizia Băncii Mondiale de a sprijini modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport din România, domeniu prioritar pentru Guvern. Dorim ca acest proiect de importanţă strategică, finanţat de Banca Mondială, să reprezinte începutul unei schimbări de paradigmă în zona investiţiilor din infrastructura rutieră”, a declarat premierul Tudose.

Părţile au discutat măsurile necesare demarării proiectului convenindu-se înfiinţarea unui comitet de coordonare, la nivelul Secretariatului General Guvernului, condus de vicepremierul Ion Marcel Ciolacu, şi o unitate de implementare a proiectului, la Ministerul Transporturilor, responsabilă de componenta tehnică.

”La întrevedere au mai participat din partea Guvernului vicepremierul Ion Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, ministrul Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa, secretarul general al Guvernului, Roxana Bănică, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Maria Magdalena Grigore, şi consilierii de stat Daniela Mocanu şi Felix Rache”, precizează biroul de presă al Guvernului.

Vezi și Amendă record pentru o celebră bancă din România! Motivul: a încasat comisioane ilegale de la clienţi

Atenţie şoferi! Cu cât veţi fi amendaţi dacă intraţi pe drumuri cu noroi pe roţi

Un colos lituanian „ATACĂ” piața din România! I-a decis soarta fostei fabrici de bere Gambrinus – ce se va alege de ea

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare