sursa foto:  radardemedia.ro

Banii nu sunt o problemă! Ce sume fabuloase plătesc vedetele pentru educația copiilor lor

Pentru copii vedetelor din România, școala este o fiță. Părinții plătesc mii de euro anual pentru a le asigura o educație la cele mai înalte standarde. Vedetele au ales să-și trimită copiii la cele mai faimoase școli din București sau din lume.

Potrivit Spynews, Loredana Groza, Andreea Esca sau Andreea Marin, care plătesc zeci de mii de euro pentru şcolarizarea copiilor.

Fata Loredanei Groza, Elena, studiază la una dintre cele mai cunoscute instituții private de învățământ din Capitală. Vedeta plătește pentru fiica sa o taxă anuală în valoare de 20 000 de euro. Elena Boncea trece acum prin emoţiile examenului de Bacalaureat, la care, cu siguranţă va face faţă cu brio, mai ales dacă ne gândim la regulile interne din liceu.

Fiul Romaniței Iovan, Albert este înscris la aceeași școală. Albert studiază în limba engleză şi practică, printre altele, golf, înot, scrimă, ciclism, karate şi echitaţie.

Vezi și Declarația momentului! Ce funcție va ocupa Sorin Grindeanu

Andreea Esca şi-a înscris copiii la o şcoală privată cu predare exclusiv în limba franceză şi a optat pentru sistemul de învăţământ francez pentru că cei doi copii sunt pe jumătate francezi, după tatăl lor, Alexandre Eram. Pentru o taxă de aproximativ 4.000 de euro pe an, Alexia şi Aris au parte de un regim strict şi de programe în limba franceză. Mai mult, Alexia va susţina Bacalaureatul la care va avea aceleaşi subiecte precum elevii din Franţa.

Catrinel Sandu s-a mutat de mai bine de zece ani din ţară, în Statele Unite ale Americii, unde şi-a construit o viaţă nouă. Vedeta şi-a înscris acolo cele două fetiţe, la şcoală şi la grădiniţă. Fiica cea mare, Sara, este elevă la o şcoală privată din Florida, unde taxa anuală este de 20.000 de dolari, iar cea mică, este bobocel la grădiniţă.

Şi Andreea Marin a ales ca fetiţa ei, Violeta să facă studiile la o şcoală privată din Capitală, unde un an de şcolarizare costă aproximativ 9.000 de euro. Zâna a fost aspru criticată pentru că preferă învăţământul de fiţe şi nu a ezitat să le închidă gura celor care iau adus acuzaţiile.

Vezi și Cazul Burnei revine! Noi detalii uimitoare din culise – interese ascunse

Previziune sumbră despre viitorul lui Grindeanu: „În oricare situație…”

 

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.