supermarket

sursa foto:  www.seriouseats.com

Bătaie mare la raft! Odată cu epidemia de coronavirus, aceste cunoscute produse au dispărut din magazine

Dezvăluire Bugetul.ro. Odată cu răspândirea coronavirusului, tot mai multe persoane s-au plâns, pe rețelele de socializare, că produse dezinfectante, precum Igienol, Dettol și Sanytol, au dispărut de la raft, cererea fiind foarte mare.

Reporterul Bugetul.ro a verificat, în ultimele două săptămâni, în zona Pantelimon, rafturile supermarketurilor Kaufland, Carrefour, Mega Image, Profi și Auchan, în căutarea produselor sus-menționate.

În această perioadă, angajații respectivelor unități comerciale ne-au comunicat că, deși magazinele au fost aprovizionate cu alte produse, nu au primit și Igienol, Dettol și Sanytol.

Mai mult, ei ne-au declarat că, de când cu coronavirusul, le-au mai fost livrate aceste produse.

Cu o singură excepție: angajații de la o unitate Profi au declarat, pentru Bugetul.ro, că într-o zi au primit Igienol, însă, după expunerea la raft, produsul a fost achiziționat numaidecât – „în cel mult două ore”, după cum ne-a zis un lucrător comercial.

Producătorii nu țin produse pe stoc

Astăzi Bugetul.ro a sunat la Interstar, producătorul Igienol. Astfel, am întrebat unde, în București, putem găsi produsul.

O reprezentantă a companiei ne-a declarat că produsele nu se țin pe stoc și că totul să distribuie, fără a ne putea comunica unde anume se distribuie.

Nu am idee la ce magazin puteți găsi. Vânzările nu lucrează, se lucrează de acasă și nu știu în ce parte distribuie. Eu știu că nu avem produse pe stoc și tot ce avem distribuim”, a precizat, pentru Bugetul.ro,  angajata Interstar.

Produsele sunt vândute la suprapreț

În această perioadă, au apărut și „oameni de bine” care încearcă să profite la maximum de situația creată și fac speculă cu Igienol.

NU GASIM PTR CA SE VIND PE ASCUNS SI SE REVIND LA SUPRA PRET !!!!!!”, acuză o utilizatoare de Facebook.

La suprapret au ajuns produsele dvs.sa fie comercializate in magazine….e hoție pe fata….si nu mai spun de faptul că se mai dau si pe sub mână….”,  spune o alta.

Vezi și EXCLUSIV În plină epidemie de coronavirus, Dan Barna grăbește fuziunea cu PLUS! Ar fi un scandal intern în USR

Salarii majorate în plină criză! Cine sunt angajații norocoși

În plină epidemie de coronavirus, SPP-ul pune la bătaie 2 milioane de euro pentru achiziția de mașini

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare