Bătut de bodyguardul lui Mitică Dragomir, Marian Ceaușescu anunță că va merge și peste Clotilde Armand, dacă aceasta va ajunge în instanță

Astăzi Marian Tivilic Moroșanu, cunoscut opiniei publice drept Marian Ceaușescu, a fost la Institutul de Medicină Legală, pentru a-și scoate certificat medico-legal, după ce a fost lovit de Dumitru Dragomir, fost șef LPF, și de bodyguardul acestuia.

Având ochiul vânăt, Marian Ceaușescu a anunțat că va depune plângere penală împotriva fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Aici trebuie precizat că Poliția Capitalei s-a sesizat deja din oficiu cu privire la acest caz și, sub coordonarea procurorilor, efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe.

De la INML, Marian Ceaușescu a lansat un avertisment serios și pentru Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, promițându-i că, dacă va ajunge în instanță, nu o s-o ierte, așa cum nu iartă pe nimeni.

Vezi și Cum s-a sucit Clotilde Armand în doar o zi: De la un membru PNL, care a sesizat ANI fiindcă ea vrea să nu se mai ia șpagă în Primărie, a trecut la fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache

Orice politician care va greși va da de mine! Nu contează din ce partid vine. Și cu doamna Clotilde, dacă va ajunge în instanță și dânsa, nu am s-o iert, cum eu nu iert pe nimeni”, a transmis Marian Ceaușescu.

Vezi și Cu ochiul vânăt, Marian Ceaușescu își scoate certificat medico-legal! Urmează plângerea penală împotriva ‘borfașului milițian’ Mitică Dragomir

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, după ce Marian Ceaușescu a fost bătut de bodyguardul lui Mitică Dragomir 

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru a se stabili participația fiecărei persoane”, a transmis Poliția Capitalei.

Vezi și Poliția s-a sesizat, după ce Marian Ceaușescu a fost bătut: Mitică Dragomir și bodyguardul său, cercetați pentru lovire sau alte violențe!

Marian Ceaușescu s-a ales cu ‘ochiul spart’, după ce l-a numit ‘borfaș’ și ‘milițian spurcat’ pe Mitică Dragomir! Bodyguardul lui ‘Corleone’ l-a bătut pe protestatar

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare