sursa foto:  Observatorul Prahovean

Ben Oni Ardelean (PNL) dezvăluie informații dintr-un document intern UE: ‘Nu vă referiți la perioada Crăciunului și nu folosiți nume creștine precum Maria sau Ioan, pentru a evita rănirea sentimentelor unora’

Ridicolul așa-zise corectitudini politice capătă proporții inimaginabile. Cel puțin, asta reiese dintr-o serie de informații prezentate în spațiul public de liberalul Ben Oni Ardelean.

Deputatul PNL susține că într-un document intern al Comisiei Europene se transmite ca, pentru a nu fi rănite sentimentele unora, să nu se facă referiri la perioada Crăciunului și să nu se folosească nume creștine, precum Maria sau Ioan.

Totodată, spune Ardelean, același document interizce utilizarea adresărilor cu „domnișoară sau doamnă”. Mai mult, formularea „doamnelor și domnilor” trebuie înlocuită cu „stimați colegi”.

Ben Oni Ardelean acuză că aceste modificări  aparțin unui „comunism neomarxist, total dăunător”.

Mesajul liberalului Ben Oni Ardelean:

<<“Nu vă referiți la perioada Crăciunului și nu folosiți nume creștine precum Maria sau Ioan, pentru a evita rănirea sentimentelor unora” – așa sună indicațiile absurde ale unui document intern al Comisiei Europene.

Același document interzice utilizarea adresărilor cu „domnișoară sau doamnă”, folosirea unor termeni precum „lucrători sau polițiști”, iar formularea clasică „doamnelor și domnilor”, trebuie înlocuită cu „stimați colegi”. 🤯

Personal, nu știu până unde vor continua toate aceste inepții. Corectitudinea politică sumbră, promovată fanatic la nivel european, nu dorește altceva decât eliminarea oricărei urme a identității individuale, incluzând etica, religiozitatea si spiritualitatea cetățenilor statelor membre.

Vorbim despre “unitate în diversitate”, când de fapt avem de a face cu un uniformism de tip nivelator. Un comunism neomarxist, total dăunător, pe care națiunea noastră l-a mai traversat.

“Doamnelor și domnilor”, oricât ar supăra: mama rămâne mamă, el rămâne el, iar perioada Crăciunului va reprezenta miracolul nașterii Mântuitorului de către Maria. Pentru totdeauna!

Corectitudinea politica nu dă dreptul nimănui la eliminarea valorilor fundamentale ale acestui continent! Doamne, dă-le mintea de pe urmă!>>.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare