sursa foto:  Facebook

Bomba a fost eliberată! Cine o va înlocui pe Carmen Dan – Cărțile ar fi aranjate

O adevărată bombă a fost aruncată în spațiul public! Știripesurse.ro anunță o remaniere extinsă, ce ar urma să aibă loc, imediat după Congresul PSD.

Astfel, potrivit sursei citate, la Interne, locul lui Carmen Dan ar urma să fie luat de Daniel Butunoi, senator PSD.

Premierul Viorica Dăncilă vrea să facă imediat după Congresul PSD o remaniere extinsă, au relatat surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO, subiectul fiind pe agenda ședinței informale de la Neptun.

‘Dăncilă vrea remaniere imediat după Congres’, spun sursele citate. Sorina Pintea și Eugen Teodorovici sunt printre singurii miniștri din echipa aleasă pe vremea lui Dragnea care au locul asigurat pe mai departe, mai zic surse din PSD.

După moțiunea de cenzură, vestea remanierii extinse a provocat agitație printre miniștri și membrii Executivului nu știau dacă vor continua pe post sau e cazul să-și programeze concedii pentru că vor pleca din Guvern.

În PSD se vehiculează deja o ‘listă neagră’ cu ministerele unde sunt cele mai mari șanse să apară schimbări:

Turism
Transporturi
Agricultură
Comunicații
Interne
Educație
Externe (ALDE)
Energie (ALDE)
La Interne, o variantă vehiculată în partid este senatorul Daniel Butunoi. La Agricultură – fratele lui Paul Stănescu. Ar putea reveni în Guvern și Mihai Fifor, mai zic sursele citate.

Unii lideri PSD ar vrea restructurare a Guvernului, cu un cabinet mai suplu și reducerea numărului de ministere, dar momentan Dăncilă nu agreează o asemenea idee.

La ALDE este o problemă în sensul în care nu se face remaniere fără acordul lui Călin Popescu Tăriceanu.

De asemenea, urmează ca PSD să-și aleagă doi noi vicepremieri.

Vezi și

Afacerile cu statul ale USR-istului acuzat de trădare! Finanțări anuale pentru unul dintre ‘băieții deștepți’ ai Guvernului Cioloș

Se aplică de la 1 iulie 2019! Mii de români sunt vizați

EXCLUSIV Acuzații-dinamită la adresa giganților de pe piață: ‘Suprataxează românii din cauza bonurilor de masă’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare