Mare bucurie în familia Băsescu: EBA a confirmat totul – Ce reacție a avut Traian Băsescu

Eba este fericită din nou. După despărțirea de Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, Elena s-a ocupat mai mult de copii săi, în timp ce fostul soț a fost mai mult absent. De ceva timp, fiica cea mică a fostului președinte are o relație cu Cătălin Tomata, un afacerist din Capitală.

Astăzi, cancan.ro a publicat mai multe fotografii în care mezina familiei apărea îmbrăcată în haine negre și largi, care par că-i ascund kilogramele în plus, semn că aceasta ar fi rămas însărcinată cu iubitul său.

Zvonul a fost confirmat imediat de Elena, iar Traian Băsescu a postat și el un mesaj pe contul său de Facebook cu privire la noul membru al familiei.

„Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.
Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.
Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena Băsescu.

„Mare bucurie!

 Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”, scrie fostul președinte pe Facebook.
„Eu sunt foarte bucuros.  (…) Ştiu ce va fi, dar aşa cum am respectat de două luni dorinţa fiicei mele, nu o să mă apuc eu să spun. Sper la un echilibru: sunt doi nepoţei, să vedem. Eu am văzut mesajul fiicei mele şi mă tem că s-a lecuit de nunţi. I-a ajuns una. Ioana avea şi ea planificat un al doilea copil, dar având un proces, deocamdată aşteaptă să se termine procesul.”, a mai spus Traian Băsescu la un post TV.

Vezi și Revoluție în sistemul bancar: Ce importantă bancă va lansa sistemul de deschidere de conturi prin recunoaștere facială

Lovitură DURĂ pentru rivali! Serviciul prin care Carrefour îți aduce cumpărăturile ACASĂ, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket

OBLIGAȚIE! Ce trebuie să facă toate firmele până la 1 iulie – Cele înființate de la jumătatea lui 2012 încoace trebuie să o aibă ACUM

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare