atentie

sursa foto:  colourbox.com

OBLIGAȚIE! Ce trebuie să facă toate firmele până la 1 iulie – Cele înființate de la jumătatea lui 2012 încoace trebuie să o aibă ACUM

Toate firmele din România vor trebui să aibă acest lucru până la 1 iulie 2018. Mai mult, firmele înființate începând cu iunie 2012 sunt obligate să prezinte documentul la începerea activității.

Societățile înființate după iunie 2012 sunt obligate să realizeze, la momentul începerii activității, o analiză de risc la securitate fizică, în timp ce pentru societățile înmatriculate înainte de data amintită obligația va intra în vigoare din iulie 2018, scrie avocatnet.ro.

Recent, un cabinet stomatologic înființat în noiembrie 2012 a fost amendat de polițiști cu suma de 10.000 de lei. Conform sursei citate, obligația firmelor de a asigura paza bunurilor ori valorilor deținute este inclusă în Legea nr. 333/2003, analiza de risc la securitate fizică fiind un document obligatoriu pentru toate firmele, indiferent de natura capitalului social.

Însă, la ora actuală, realizarea acestei analize este obligatorie doar pentru societățile înființate începând cu 12 iunie 2012, cele care trebuie să aibă documentul chiar de la momentul începerii activității.

Totuși, companiile înființate înainte de data amintită mai au câteva luni la dispoziție să facă rost de document, 1 iulie 2018 fiind termenul-limită până la care toate firmele trebuie să aibă analiza de risc.

Guvernul dezvoltă PROPRIUL LANȚ de benzinării! Unde vor fi amplasate cel puțin 1.000 de stații de alimentare și când vor fi GATA

Totul se schimbă de la 1 iunie: Ce trebuie să știe toți șoferii

DEZORDINE în viața lui Mircea Negulescu! Ce lovitură a primit „Portocală”, după excluderea din magistratură

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare