sursa foto:  http://teotrandafir.com

Lovitură DURĂ pentru rivali! Serviciul prin care Carrefour îți aduce cumpărăturile ACASĂ, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket

Gigantul francez, Carrefour, face o mutare care îi dă peste cap pe rivalii săi de pe piață. Colosul promovează un serviciu prin care îți aduce cumpărăturile acasă, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la supermarket.

Bugetul.ro vă dezvăluie, astăzi, cum lovește puternic Carrefour în concurență.  Mai nou, vă puteți face cumpărăturile de la Carrefour direct de pe smartphone, prin serviciul Bringo.

Produsele îți vor fi furnizate la prețul din supermarket, în 90 de minute. Prima livrare este gratuită, anunță compania printr-un SMS.

„Cumpără prin Bringo direct de pe smartphone, la prețul din hipermarket și primești produsele în 90 de minute. Prima livrare GRATUITĂ”, precizează un SMS, intrat în posesia Bugetul.ro.

Ce este Bringo

Bringo este o aplicație românească de livrări. În vara anului 2017, Carrefour a preluat pachetul majoritar (51%) al conceptului.

„Vom fi în continuare parteneri cu Carrefour, care deţine acum 51% din pachetul de acţiuni. În principiu, strategia de dezvoltarea a platformei rămâne neschimbată”, a declarat Mihai Păun, unul dintre dezvoltatorii aplicației, pentru StartupCafe.ro.

Amintim că gigantul Carrefour ocupă poziția secundă în topul de pe piață, după Kaufland, care nu oferă acest serviciu. În schimb, hipermarketul Cora îl are.

Vezi și OBLIGAȚIE! Ce trebuie să facă toate firmele până la 1 iulie – Cele înființate de la jumătatea lui 2012 încoace trebuie să o aibă ACUM

LIDL face o mutare neprevăzută: Ce GIGANT german aduce în România

Guvernul dezvoltă PROPRIUL LANȚ de benzinării! Unde vor fi amplasate cel puțin 1.000 de stații de alimentare și când vor fi GATA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare