Câinele Lucky de la Frontieră a dat lovitura! Captură de 5 kg de canabis

În data de 05 noiembrie 2019,  inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Oancea au reţinut, în vederea cercetarii penale si a confiscării, aproximativ 5320 grame canabis si diverse marci de tigari de contrabandă. Autoritatea vamală a sancţionat şoferul cu amendă contravenţională în valoare de 5000 lei.

În data de 05 noiembrie 2019, în jurul orelor 00.30, ca urmare a controlului vamal efectuat de inspectorii vamali si cainele LUCKY, au descoperit la controlul vamal 4 (patru) pungi vidate din plastic, ce contineau aproximativ 5320 grame produse vegetale, care in urma testarii preliminare s-au dovedit susceptibile a fi plante de canabis, precum si 5200 bucăţi ţigarete diverse mărci (Marlboro, Kent si Winston), provenienta Ucraina cu timbru de acciza de Republica Moldova, ascunse printre bagajele personale ale şoferului unui microbuz Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa pe ruta Republica Moldova  –  Marea Britanie.

Autoritatea vamală a procedat la predarea celor 5230 grame produse vegetale, susceptibile a fi canabis, organelor de cercetare penala in vederea continuarii cercetarii iar tigarile au fost reţinute în vederea confiscării , aplicând şoferului amendă contravenţională în valoare de 5000 lei.

Vezi și

USR-PLUS lovește în plin magistrații, polițiștii și militarii! Ce se va întâmpla cu vârsta de pensionare și pensiile ‘specialilor’

EXCLUSIV Circuitul banilor europeni: Dan Barna și ‘filiera’ maghiară. Omul de legătură cu #Rezist

Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare