sursa foto:  b1.ro

Campanie PSD! Ion Cristoiu: PNL va regreta

Ion Cristoiu a declarat miercuri, la Antena3, că PNL va regreta că a provocat anticipatele din cauza faptului că la audieri miniștrii liberali au fost „catastrofali”, rezultând o campanie electorală în favoarea PSD si împotriva PNL. „Daca se merge așa, și PNL merge așa din bâlbâilă în bâlbâilă, PNL-ul va regreta că a provocat anticipatele” crede jurnalistul.

Ion Cristoiu a spus că PSD a profitat de bâlbâila PNL-ului. „Dl Ciolacu vrea anticipate(…) profită de ceva incredibil, de o bâlbâilă incredibilă din partea PNL”, este de părere Cristoiu.

„Dl Ciolacu vrea anticipate(…) profită de ceva incredibil, de o bâlbâilă incredibilă din partea PNL(…) În momentul în care ei nu au decis, ei lasa impresia publică că aceată criză este reală, că audierile sunt reale, că votul e real, avem o situație cum a fost după audieri. După audieri marea majoritate a populației a tras concluzia : Miniștrii Gvernului Orban au fost catastrofali în marea lor parte!

I-a expus pe acești miștrii la aceste audieri, pentru a face o campanie electorală în favoarea PSD și împotriva PNL.

Deci, se folosește această perioadă până se declanșează anticipatele, pentru ca la un moment dat, și asta garantez, că daca se merge așa, si PNL merge așa din bâlbâilă în bâlbâilă, PNL-ul va regreta că a provocat anticipate”, prevede jurnalistul.

Vezi și:

EXCLUSIV Structurile informative din subordinea lui Vela pregătesc noi execuții publice! Val de polițiști, audiați la DNA!

Mega-veste! Salariile se majorează începând cu 1 septembrie pentru anumiți angajați

EXCLUSIV Denunțătoarea lui Mircea Beuran l-ar fi executat pe reputatul chirurg și de la Spitalul de Urgență Floreasca

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare