sursa foto:  Facebook

Carmen Dan a făcut marele anunț! Mii de români se vor putea angaja în Poliție, în 2018!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a făcut, sâmbătă, un anunț important! Mii de români se vor putea angaja în cadrul Poliției, în 2018.

Șefa MAI a dezvăluit că, în cadrul MAI, vor fi, în acest an, circa 6.000 de noi angajați. Mai mult, aceasta a adăugat că se urmărește ca, în cel mult patru ani, să se poată acoperi deficitul de 23.000 de oameni.

„În anul 2018 vom avea alături de noi, în marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajaţi. Este o strategie pe care trebuie să o urmăm cu insistenţă, pentru că eu îmi doresc în trei-patru ani cel mult să reuşim să acoperim deficitul uriaş de 23.000 de oameni pe care îl avem. Îmi face o bucurie să vorbesc despre dotare; e important să spun că în acest an vom avea cu 70% buget mai mare pentru acest capitol”, a declarat Carmen Dan, la TVR1.

Vezi și Se MAJOREAZĂ ajutorul de deces! Câți bani poți încasa în 2018, dacă îl soliciți și cum și-a pus AMPRENTA Legea pensiilor pe el

Sume IMPRESIONANTE! Cât câștigă Bogdan Grecu, fostul soț al Danei Grecu, cu afacerea sa

Vești proaste pentru românii care nu și-au schimbat furnizorul de electricitate: Ce se va întâmpla începând cu această lună

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.