sursa foto:  antena3.ro

Sume IMPRESIONANTE! Cât câștigă Bogdan Grecu, fostul soț al Danei Grecu, cu afacerea sa

Început în forță pentru presa de scandal din țara noastră, în 2018! Un prim caz care stârnește controverse în rândul opiniei publice este divorțul realizatoarei Antena 3, Dana Grecu, de soțul acesteia, Bogdan.

Miercuri, 3 ianuarie, jurnalista a anunțat, la „Sinteza Zilei”, că, începând cu acea zi, se numește Dana Chera, lăsând să se înțeleagă că a divorțat, după aproape 20 de ani de căsnicie, conform spuselor  acesteia.

Bogdan Grecu a ales o femeie mai tânără (I.T.), despre care spune, într-un comentariu pe o rețea de socializare, că este „fata din vis”.

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Venituri impresionante

Bugetul.ro vă prezintă, vineri, în exclusivitate, informații despre afacerea pe care fostul soț al Danei Grecu o conduce.

Fost angajat în cadrul Ministerului Apărării Naționale (MApN), Bogdan are o mică afacere în Pitești, care îi aduce venituri impresionante. Firma acestuia distribuie echipamente comerciale şi industriale.

Potrivit documentelor depuse la Registrul Comerțului, verificate de Bugetul.ro, în anul 2016, societatea lui Bogdan Grecu a avut afaceri de 4.276.044 lei, aproximativ 950.000 de euro. Totodată, profitul acesteia a fost de 360.037 lei, circa 80.000 de euro, adică peste 6.500 de euro pe lună.

Înființată în anul 2003, Bogdan Grecu deține firma respectivă împreună cu fratele său, cei doi fiind și administratorii societății.

Dacă la început afacerea a scârțâit, în ultimii trei ani fiscali, pentru care au fost depuse documentele la Registrul Comerțului (n.r. – 2014, 2015, 2016), aceasta a început să le aducă fraților Grecu sume importante de bani. În 2014, firma a avut un profit de aproximativ 290.000 de lei, iar un an mai târziu, unul de peste 220.000 de lei.

Vezi și Vești proaste pentru românii care nu și-au schimbat furnizorul de electricitate: Ce se va întâmpla începând cu această lună

EXCLUSIV! Ce miniștri s-ar afla pe lista remanierii! Reacții din Guvern

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.