sursa foto:  ziuanews.ro

EXCLUSIV! Ce miniștri s-ar afla pe lista remanierii! Reacții din Guvern

Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, a fost prima care și-a depus demisia, invocând motive de sănătate. Primul care i-a mulțumit pentru efortul depus în Guvern a fost președintele PSD, Liviu Dragnea, care a precizat și că o nouă propunere de ministru va fi înaintă zilele următoare, după ce se va discuta acest subiect  în cadrul Comitetului Executiv Național.

Potrivit unor surse din PSD, în cadrul acestei ședințe extraordinare s-ar mai discuta și despre posibile remanieri. În pericol s-ar afla momentan două nume: Mircea Dobre, ministrul Turismului și Marius Dunca, ministrul Tineretului și Sportului. Și asta pentru că cei doi nu și-ar fi îndeplinit toate obiectivele impuse conform planului de guvernare.

Cu toate acestea, surse foarte credibile de la Palatul Victoria spun că momentan premierul nu dorește să remanieze niciun ministru. Se pare că Mihai Tudose ar dori să-și apropie cât mai mulți membri ai Guvernului pentru a-și consolida scaunul și pentru a câștiga teren și în partid în fața lui Liviu Dragnea și a Gabrielei Firea, care a câștigat multă popularitate în ultima vreme și la nivel național.

De altfel, surse din PSD au dezvăluit pentru bugetul.ro că în perioada următoare premierul ar avea în plan o și mai mare apropiere de baronii locali, care să-i confere sprijin în cazul în care Liviu Dragnea va dori din nou să-l înlocuiască.

Așadar în PSD, deși aparent este liniște, noul an va aduce o serie de furtuni, care vor genera demisii și o schimbare a supremației în partid. Cel puțin asta se dorește. Rămâne de văzut dacă va reuși cineva să-l clatine pe Liviu Dragnea de pe scaunul de lider al social democraților.

Citește și…

Robinetul cu bani nu s-a oprit: O ordonanță face prăpăd în sistemul de pensii

Conexiuni suspecte: unde lucrează soția premierului Tudose și ce salariu regesc încasează

Detaliu mai puțin cunoscut din viața lui Mircea Badea: Cine este și cu ce se ocupă tatăl celebrului realizator

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.