sursa foto:  click.ro

Câți bani cere Carmen Harra ca să-ți prezică viitorul în 10 minute?

Carmen Harra a ajuns celebră datorită previziunilor sale și cum românii sunt foarte curioși să afle ce le rezervă ziua de mâine, aceștia apelează adesea la serviciile ei.

carmen_harra_0Deși are prețuri foarte piperate, prezicătoarea nu duce lipsă de clienți. Aceasta încasează 75 de dolari pentru o „consultaţie” de zece minute, dar preţul este mai accesibil pentru o întâlnire mai lungă, potrivit click.ro.

Cu toate că pretinde că poate citi viitorul, Carmen Harra a dovedit în mai multe rânduri că lucrurile nu stau deloc așa. Una dintre cele mai recente gafe ale acesteia este previziunea legată de președintele SUA. Aceasta a dat asigurări că Hillary Clinton va fi cea care va câștiga alegerile.

Vezi și Trist! Lovitură sub centură dată de tehnocrați tinerilor

În trecut așa zisa clarvăzătoare a greșit, însă de foarte multe ori. De exemplu a spus că în 2010, România va fi zguduită de un cutremur similar celui din 1977 sau că mariajul dintre Teo Trandafir și fostul soț Constantin va fi de lungă durată, dar cei doi au divorțat în doar 6 luni sau și mai grav că Teo va muri în anul 2011.

Așadar, merită oare să-i dați bani lui Carmen Harra pentru a vă citi viitorul?

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare