sursa foto:  Wal-Street

Câți oameni încap în taxiul zburător. Noul serviciu care va face furori în întreaga lume a fost deja dezvoltat

O nouă alternativă la UBER și alte servicii, taxiul zburător! La târgul aviatic din Singapore au fost prezentate două vehicule care să transporte pasagerii nu pe șosele, ci în zbor! Un mare producător sud-coreean a venit cu idee produsului care nu poluează, fiind electric. 

Vești bune pentru cei care urăsc traficul din oraș! Noua alternativă va putea transporta câte 4 pasageri odată și pilotul care îi va duce la destinație. Timpul unei curse va fi micșorat considerabil. Mai mult de atât, va fi o adevărată experiență să te duci la muncă, practic, pe calea aerului!

Toate detaliile despre taxiul zburător, invenția pe care omenirea o aștepta de decenii

Compania Supernal a venit cu invenția. Taxiul zburător va avea o baterie care îi va permite să parcurgă 60 de kilometri, fără a avea nevoie de încărcare. Va fi mult mai silențios decât un elicopter și va apărea în marile orașe ale lumii.

 „Transportul rutier evoluează și se modernizează. Însă, că să susținem cererea de mobilitate la nivelul centrelor urbane aglomerate, transportul rutier nu vă fi suficient. Trebuie să folosim și transportul aerian”, a spus Shin Jaiwon, directorul executiv al companiei.

Producătorul este în discuții cu autoritățile, pentru a le permite să implementeze modalitatea inovatoare de transport.

CITEȘTE ȘI: Un taximetrist a găsit o sacoşă de rafie plină cu bani sub scaun! Ce a făcut cu banii

Vehicul zburător cu 6 locuri

În același timp, un alt producător, dar din Brazilia, a spus că în doi ani vrea să lanseze un model similar cu taxiul zburător. Va fi tot electric, dar va putea circula circa 100 de kilometri și va avea 6 locuri.

„Știm ce facem. Avem experiență. Nu vrem să fim neapărat primii de pe piață. Vrem să oferim oamenilor cea mai bună soluție de transport. Vă promit, veți vedea taxiurile zburătoare pe cer în 2026”, a spus Johann Bordais, CEO-Eve Air Mobility.

Taxiul zburător va apărea și în țările în care transportul rutier lasă de dorit. Dat fiind faptul că și România are multe probleme cu drumurile, șansele ca autoritățile să semneze un contract cu compania sunt mari.

„Vom transporta tot mai mulți oameni pe calea aerului și este un lucru minunat, le oferim oamenilor o alternativă de transport prietenoasă cu mediul, cum e cazul vehiculelor electrice care se deplasează pe șosele”, a precizat Johann Bordais, CEO-Eve Air Mobility, potrivit Știrile PRO TV.

Nu au fost comunicate costurile pe care le implică taxiul zburător pentru pasageri, dar cu siguranță sumele vor fi mari.

CITEȘTE ȘI: Schimbările care ne vor afecta buzunarele! De acum, călătoria cu taxiul va deveni un lux pentru mulți- Tarifele se majorează și cu 50 la sută

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare