sursa foto:  digi24.ro

Ce super mașină conduce Simona Halep! Valoarea impresionantă a acesteia

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep, va conduce o super mașină, pe perioada sezonului cald din acest an.

Datorită parteneriatului pe care îl are cu Mercedes-Benz România, Halep i-a fost pus la dispoziție un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet. Pe durata colaborării de durata cu Mercedes-Benz Romania, Simona Halep va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

„Sunt foarte încântată de acest parteneriat și mă bucur să am parte de susținerea Mercedes-Benz România în acest an important, atât pentru mine, cat și pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existență AMG sa fie una memorabilă și, continuând tradiția sportivă a grupului, să realizăm cât mai multe performanțe împreună”, a afirmat Halep.

Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro, informează click.ro.

Sursa foto: click.ro

Vezi și Rareș Bogdan dă de pământ cu Liviu Dragnea! Declarații incendiare!

Uimitor! Cum arată ACUM cântăreața botoșăneancă din cauza căreia Petre Roman s-a despărțit de prima soție

EXCLUSIV! Cine se află de fapt în spatele noii strategii a lui Liviu Dragnea și ce interese ascunse are

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare