sursa foto:  ziuacargo.ro

Ce trebuie să știe toți cei care călătoresc cu tramvaiul, autobuzul și metroul: Schimbare radicală de la 1 august

Toți cei care călătoresc cu tramvaiul, autobuzul și metroul trebuie să știe că, începând cu 1 august prețul călătoriilor s-a majorat.

De duminică, 1 august, călătoria la STB s-a majorat de la 1,3 lei la 3 lei.

De asemenea, călătoria la Metrorex a crescut de la 2,5 lei la 3 lei. De asemenea, un bilet comun STB/Metrorex este de 5 lei.

Conform PMB, o călătorie cu metroul sau transportul în comun terestru costă 3 lei, iar un bilet comun STB/Metrorex, 5 lei.

Pentru suma de 5 lei, un călător beneficiază de o călătorie cu metroul și 90 de minute în transportul în comun terestru. Un abonament de 24 de ore costă 8 lei, iar abonamentul comun STB / Metrorex pentru 24 de ore este de 14 lei.

Noutatea la abonamentele de 24 și 72 de ore: acesta este chiar de 24 de ore de la momentul emiterii. Se elimină noțiunea de abonament „de zi” care, cumpărat la ora 18:00, de pildă, era valabil doar 6 ore din acea „zi”.

Există abonamente de o lună, 6 luni și 12 luni. Prețurile lor sunt de 80 de lei separat pentru fiecare dintre rețele (140 de lei în comun STB/Metrorex), 400 de lei (700 de lei în comun STB / Metrorex), respectiv 700 de lei (1.200 de lei în comun STB/Metrorex).

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare