Ce trebuie să știi când mergi la frizerie în vreme de pandemie: Schimbări radicale!

Începând cu data de 15 mai, frizeriile, saloanele de coafură și cele de îngrijire personală s-au deschis. La primele ore ale dimineții, reporterul Bugetul.ro s-a deplasat, luni, la o frizerie din Capitală, acolo unde a experimentat tunsul în vreme de pandemie.

Trebuie precizat că programarea pentru luni, 18 mai, a fost făcută de vineri, 15 mai. Așadar, așa trebuie să procedați și voi dacă mergeți la frizerie în această perioadă.

Pentru a vă tunde, pentru început, vă faceți o programare, fie telefonic, fie direct la frizerie. În cazul în care alegeți să mergeți la frizerie, nu veți fi primit în incinta salonului, ci programarea se va face din ușă.

Fără programare și fără mască nu sunteți primit în interior”, acestea au fost primele cuvinte cu care am fost întâmpinat, luni, de o angajată a frizeriei.

E important să nu vă uitați masca acasă! Eu am uitat-o, așa că fetele de la frizerie mi-au dat una.

Toți angajații frizeriei poartă măști și mănuși. Mască vei purta și tu pe întreaga durată a șederii tale în frizerie. Practic, vei fi tuns cu masca pe față. O experiență tare neplăcută! 

Angajații schimbă măștile o dată la patru ore

Trebuie să ne conformăm, nu avem ce face. Măștile le schimbăm la patru ore. De asemenea, nu avem voie să ne dăm nici mănușile, nici măștile jos”, a spus, pentru reporterul Bugetul.ro, una dintre frizerițe.

Frizerii lucrează în două ture, astfel încât angajații de pe o tură să nu se întâlnească cu cei de pe cealaltă tură.

Lucrăm o zi da, una nu. Nu trebuie să ne întâlnim cu colegii de pe cealaltă tură”, a continuat ea.

O perioadă extrem de grea pentru angajații frizeriilor

Ne e destul de greu să ne adaptăm, dar bine că am început munca. Pe luna aprilie, am primit doar 300 și ceva de lei, iar acum, la începutul lunii, alți 900.

S-au dus pe facturi, utilități”, a mai spus frizerița.

Ce mai trebuie să știți dacă mergeți la frizerie? Că prețurile au fost majorate. Pentru o tunsoare, am plătit cu 8 lei mai mult.

Thumbnail

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare