sursa foto:  Facebook

Cel mai mare dușman al lui Mircea Badea. Vedeta de la Antena 3 a purtat un lung război al declarațiilor cu Radu Banciu

Cei care se uitau la televizor și acum un deceniu știu deja că între Mircea Badea și Radu Banciu a fost loc de orice, dar nu de prietenie. Între prezentatorul de la Antena 3 și cel de la B1 a fost un conflict care s-a întins pe ani buni. Din acest motiv, putem spune că sunt dușmani. 

Exemplele în care cei doi și-au aruncat reciproc insulte sunt multe, dar vom reda doar câteva momente „emblematice”. Mulți spuneau că ar fi pornit acest război din cauza audiențelor, amândoi având emisiuni care se difuzau în același timp.

Radu Banciu l-a jignit pe Mircea Badea și pe copil său

În urmă cu 10 ani, Radu Banciu a spus că nu dorește să se gândească la viitorul copil pe care Mircea Badea îl va avea deoarece, cităm „Dintr-un handicapat, n-are ce să iasă”.

„Am văzut că ai prezentat și ecografia cu copilul în burtică. Sunt mult prea deasupra ta, dobitocule, ca să te fac terci în seara asta la televizor, și sa spun tot ce ai fi spus tu, boule, daca era vorba să  vorbim despre copii. La cat ești de handicapat, daca ai fi văzut poza asta la un altul, îi urai ăluia pe blogul ala al tău nenorocit de analfabet, i-ai fi spus să-i moara copilul în burta mama lui, așa ești de prost. Eu nu  am să-ți spun asta, dar dintr-un handicapat nici nu are ce sa iasă. Sa nu semene cu Mihai Gâdea!”, spunea prezentatorul de la B1, în emisiune.

Drept răspuns, prezentatorul de la Antena 3 a spus că nu este deranjat că a fost jignit, ci că i-a fost implicat copilul.

„Ai mare grija cu mama lui Vasilică (n.r. cum si-a botezat Badea copilul). Daca dă cumva peste tine, aoleu, ai mare grija, roagă-te sa nu vă întâlniți cumva!”, a spus realizatorul de la În gura presei, făcând referire la Carmen Brumă.

Atac la adresa prezentatorului de pe B1

Un alt episod este cel în care Radu Banciu îl acuza pe Mircea Badea că nu face audiențe. La vremea aceea, rivalul său a postat pe blogul personal un articol cu titlul „Cap de porc a luat-o la cioc!”, în care scria:

„Are porcul cioc?!?! Iată că da! Vaaaaai, dar de rău şi-au furat-o băieţeii ăştia !!!! Toţi!”, a scris Mircea Badea.

Mircea Badea și Radu Banciu au dus un lung război

De asemenea, a postat audiențele pe care Radu Banciu le acuza ca fiind mici, pentru a lămuri telespectatorii.

CITEȘTE ȘI: Mama lui Mircea Badea a luat foc când a auzit unde s-a angajat fiul său. Slujba vedetei de la Antena 3 care a scos-o din sărite pe Mariana Badea

Acuzații grave și jigniri

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în 2014 pentru Pagina de Media, Radu Banciu spunea că „Mircea Badea nu a fost o găselniță, Mircea Badea a fost un petec”.

Redăm doar o parte din discursul său, în care își critica dușmanul:

„A fost pus acolo în locul unei emisiuni americane, cred că Letterman era, care era în pauză. L-au pus acolo să treacă lunile până reintra ăla și au zis “e mai puțin costisitor decât Letterman. Pentru ăla trebuie să plătim nu știu cât, Badea e mai ieftin decât ăla (…) La început lumea era curioasă să vadă cum se strâmba la televizor într-o atmosferă de genul ăsta, sigur că a prins, era autohton. El a avut ani de glorie cu emisiunea asta, nu neagă nimeni treaba asta”, spunea Radu Banciu despre Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI: Salariile uriașe primite de vedetele tv de la noi. Câți bani câștigă Smiley, Dan Negru, Andreea Esca, Andra sau Mircea Badea

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare