Celebru om de afaceri și-a luat o bătaie soră cu moartea într-un club din București! La mijloc este vorba despre o femeie!

Recent, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mai mare al cunoscutului miliardar din Oituz, județul Bacău, Costel Cășuneanu, supranumit „Regele asfaltului”, a intrat într-o situație deloc plăcută, ba chiar stânjenitoare. 

Tânărul și-a ales cu grijă unele dintre cele mai elegante haine din garderobă, s-a parfumat și s-a aventurat într-un club exclusivist din zona de nord a Capitalei, în căutare de distracție și, de ce nu, a unei posibile întâlniri cu o domnișoară frumoasă.

Însă, din nefericire pentru el, deși clubul era plin de fete care mai de care mai aranjată și mai dornică de distracție, niciuna dintre tinerele prezente nu s-a lăsat atrasă de ”farmecele” tânărului, așa că s-a hotărât să plece. Dar în timp ce se pregătea să părăsească clubul, Costeluș a remarcat o veche cunoștință și a încercat să se apropie de tânăra domnișoară.

Gândindu-se, probabil, că tânara îi va cădea în plasă, bărbatul a apucat-o agresiv de gât, întrebând-o unde se duce. Ceea ce nu a observat Costeluș este faptul că femeia pe care încerca să o ”agațe” era însoțită, și nu de oricine, ci de un “bad-boy” de oraș, care nu se dă înapoi nici de la un scandal ce implică și violență! Mai ales când Costeluș a ”atentat” la bunul său prețios, tânara domnișoară. De la vorbe la violență nu a fost decât un singur pas, Costeluș fiind pus la pământ de însoțitorul tinerei pe care el încercase să o agațe, scrie Cancan.ro.

Chiar dacă a primit o corecție binemeritată, Costeluș nu a avut nicio replică și a rămas cu coada între picioare. Pe de altă parte, „bad-boy-ul” de oraș, care a intervenit pentru a apăra onoarea fetei, și-a continuat drumul alături de partenera sa, cea după care i se reaprinseseră călcâiele lui Costeluș.

Costeluș are colecție de mașini extrem de scumpe

Potrivit informațiilor publicate de sursa mai sus citată, Costeluș Cășuneanu, fiul cel mare al afaceristului Cășuneanu are o colecție impresionată de mașini.

Tânărul a adus primul Bugatti în România în urmă cu mai bine de zece ani. Costeluș a plătit aproximativ 1,5 milioane de euro pe un Bugatti Veyron, considerată cea mai scumpă mașină din lume, la acea vreme. Și a adăugat-o colecției impresionante de mașini de lux, Lamborghini Murcielago alb, Mercedes SL55 AMG, Porsche Cayenne Turbo, Hummer H2, a cărei valoare totală se ridica la un milion de euro.

Sursa foto: Pexels.com

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare